ЕвеДa немoжaм дa нaјдaм
Оди лајв гејмс.
да, а како не пишавте порано дека у бет сити има за прва четвртина, у моцарт бев јас не ги даваат![]()
Мислам дека пиша и некој друг член поназад...не си видел може.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ЕвеДa немoжaм дa нaјдaм
да, а како не пишавте порано дека у бет сити има за прва четвртина, у моцарт бев јас не ги даваат![]()
sladoled mnogu si segovit vo posledno, zena, zenska imas ili star bekar si ? izgleda ne ti obrnuva mnogu vnimanie pa ovde isturas emocii xaxaпа ти спортска ќе фаќаш, она нешто друго ќе фаќаif you now what I mean
нели гледаш сакам да ве спојамsladoled mnogu si segovit vo posledno, zena, zenska imas ili star bekar si ? izgleda ne ti obrnuva mnogu vnimanie pa ovde isturas emocii xaxa
ne znam dali ti e dobitno jas edna igrav za rakomet barsa t1 -39.5 i dadoa 40 gola u vil hil mi rekoa deka ne e dobitnoТие Гуандонг ги иам - 94,5 прво плувреме 40:55. Фала многу
Не ми е добитно, зошто ако имаш -94,5 фаќаш со 94 коша и помалце, а ако е +94,5 фаќаш со 95 и повеќеne znam dali ti e dobitno jas edna igrav za rakomet barsa t1 -39.5 i dadoa 40 gola u vil hil mi rekoa deka ne e dobitno
i mene me zaebaaиспаднаа у прва четвртина 4-5 утакмици +
Petrolul - Concordia X 4.8
620/2900
Ќе паднеш на ШанксиГи играв на крај 7 утакмици минус, без Лиаонинг и Баи рокетс. Сеа за сеа е ок, па ќе видиме.
Па како ќе не споиш,јас сум од Скопје она не е,ќе треба сите пари да ги давам за гориво,возови и бродовинели гледаш сакам да ве спојамсладоледот ќе ве здружи и подршка ќе ви пружи
![]()