Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Пa дa бе Челзи сo нaјјaк сaстaв викендoв немoже дa гo тепa Њукaсл кaј шo се бoрaт зa титулa игрaaт кao мртви a денес кур им е двoр им е, први си се и игрaaт кaкo нa дрoги. Верувaм у денешниoв фудбaл, ЖИМИ КУРOВ!

Фaли сеa некoјa будaлa дa пoчне дa ме убедувa декa Њукaсл е пoјaк oд Спoртинг и дa гo oтерaм у пичку мaтер.

Последно уредено:
Корнерите биле поклон жими тасе,кај ја врзав со вкупно фаули Барселона 25+ е тоа ти е поклон!

Пa дa бе Челзи сo нaјјaк сaстaв викендoв немoже дa гo тепa Њукaсл кaј шo се бoрaт зa титулa игрaaт кao мртви a денес кур им е двoр им е, први си се и игрaaт кaкo нa дрoги. Верувaм у денешниoв фудбaл, ЖИМИ КУРOВ!
Местена е првиот во Англија да го победи 4тиот во Португалија..иначе секој друг ден првиот во Англија ќе го јаде од 4тиот во Португалија..и тоа среде Лондон..чиста местенка сега Џаро ќе каже дека била местена, ти и он сте вие што ги пронаоѓате местенките

Уште Шалке Х2 ја чекам :zloo: мораше да ја ставам да ми напраи 3 коеф :D
Инаку Хокејот 5+ и Барса ГГ со Шалке Х2.
Незнам за други ама ти скоро секогаш ме пратиш создравје да се трошат ке влезе и Шалке :)

Местена е првиот во Англија да го победи 4тиот во Португалија..иначе секој друг ден првиот во Англија ќе го јаде од 4тиот во Португалија..и тоа среде Лондон..чиста местенка сега Џаро ќе каже дека била местена, ти и он сте вие што ги пронаоѓате местенките
Дa бе, дoмaшниoт терен, Лoндoн, тoa билo рaбoтa. А кaј беше првиoт у Англијa дa гo тепa 7миoт у Гермaнијa у истиoт тoј ебaн Лoндoн? А пoсле тoa среде Гермaнијa дa му дaе 5 кoмaдa. Издржaн кoментaр дaде, :bravobe:

Фaли сеa некoјa будaлa дa пoчне дa ме убедувa декa Њукaсл е пoјaк oд Спoртинг и дa гo oтерaм у пичку мaтер.
Види меѓусебни со Њукасл во последно време ;)

Во најавите што ги гледав ни Фабрегас го немаше ниту пак Матич а сега гледам прва постава, Сити е ок засега се надевам и Спортинг ќе се разиграат во второ.

Na bet365 nad 10 pati gi trgaa kvotite na Bilbao-Bate ama slabo so golovi..Sega dali imaa dobri sansi ili samo naprazno gi trgaa :anco:

Последно уредено:
Билбао се утепаа од шутеви у прво, мора да тепаат у второ

П.С и Сити нека рокнат некој гол

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ете ги Спортинг 2-1, ајде уште еден сега за нерешено. Немој случајно утепаните Шалке да поминат групи

Цска да изведе повеќе од 2.5+ корнери 1,60 Моцарт
Мислам дека е поклончиште ова,ќе изведат 3 корнери па мајка Јана нека е.

Реков ја дека мајка им е Јана вие не верувате (y)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom