Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Добро јасно им е на Шалке дека ако тепаат идат даље ?

Еве гол за Спортинг местена е Т2 дава гол :@

Металург-Вардар Т2+ (27.5) e даена мераци, ова е ПОКЛОН НАД ПОКЛОНИТЕ ! Ова треба да се искористи...
Металург после сите џумбуси шо му се десија во екипата, денес ќе го јадат и тоа како од Вардар ова оди преку 32-3 гола. Се надевам Вардар ќе излези со јак состав, после поразите од Везпрем и Мешков треба да се фокусираат малку и на СЕХА иако сигурно ќе бидат во првите 4.
Исто така одлочно е даена и за победа со хендикеп, Вардар да тепа со 4 разлика, треба лесно да поминат....
Ако сакате појќе пари врзвајте со Барселона-ПСЖ 1 :D
Ah pece pece so mi napraj me bankrotira gotovo :/ ja svrzav so chelsea odev na 1200 uplata , katastrofa ko cel tim da ja imaja T2- ..kako mozi be od kontra cel gol da go promasvat da mavat nad gol i toa ne ednas tuku 3 kontri ista prica,iskrsija stativite.. pratam redovno rakomet prv pat gledam tolku mn promaseni da ima od kontra i toa cel gol.. kako i da e utre mora dobitno da se napret !!

Викам лагано денес вадам дневница и на крај ба три ливчиња по една

Ја имам Ајакс 1 и ГГ али Апоел тешко некако до гол.

Ајмо уште атлетико да даде уште еден голлл самооо ајмоо кајгана магијооо помагај

Уште Рома да излезе Х и пак сум добитен. Ај да ја пробам кајгана магијата :D

Колку и да разбираш ракомет џабе ти е жените немојш да ги разбериш побргу би ги играл Холандија и Германија да тепаат него Хрватска и Шведска затоа шо тоа се израмнети тимови особено Германија затоа што Хрватска нема победа протви нив во последниве 8-9 години ако и не поке редовни пациенти им се.За Холандија пишав таму во таа официјалната тема за првенството од нив очекувам да се изненадување на првенствово само шо Шведска се доста силна репрезентација али кај жените и не е пресудно тоа влегуваат во грешки многу често

Што мислите денесκа ρаκометиве хρватсκа и шведсκа тρеба да победат?
Се надевам ме послуша и не ја изигра Хрватска никако неможе да биде фаворит едина предност им е шо се домакини овде да беше некаде друго место првенствово убедливо ке беа најслаби во групата Холанџанкиве ипак само до нерешено

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom