Не знаев ништо од наведеното бе, онака дур се фалиме само, стварно се чудам како го погодиле крајот. Мада мене и без крајот ќе ми беше топ филмот, затоа ваљда не очекував и не „барав“ некој мајндфак и не размислував многу, си уживав во вожњата.@Божино ја претера со Кајзер Созе
Криво ти е оти ја и @Hurin сме попаметни од тебе ?Не знаев ништо од наведеното бе, онака дур се фалиме само, стварно се чудам како го погодиле крајот. Мада мене и без крајот ќе ми беше топ филмот, затоа ваљда не очекував и не „барав“ некој мајндфак и не размислував многу, си уживав во вожњата.
A Кајзер Созе стварно го погодуваат луѓе што го немаат гледано филмот досега, а го имаат Scary Movie, таму во пародија е прикажан.
Knock knockI'm lowering your sense of humor to 60%...
We're never gonna get laid.Knock knock
Не зборувај така, ќе не осомничат за грабежот на ВалијантWe're never gonna get laid.
Ваљда ти си од тој што го нејќат тој жанр. Meh не е реакција на вистински sci-fi фан па колку сака нека е критички настроен, после ваков филм.I rate this movie "meh".
Сосема океј филмче, на кој би се палеле луѓето што си се палат на вакви филмови. Никако не е нешто ултра, т.е не е од оние филмови кои би ги сакале и луѓе кои нејќат филмови од таков жанр, што го прави едвај натпросечен.
Искрено не знам од каде толкав контраст на впечатоци во глумата на Џесика и на Хетавеј. Мене ми беа поблиску во delivery него ли кај тебе, и двете ме воодушевија со глумата. Мислам дека ти некој биф си имаш со Ането so your judgement is clouded and therefore irrelevant (jk.) Исто не се согласувам дека Мајкл Кејн е промашен кастинг. Карактерот се чинеше недоработен малце. Мене ми се допадна.Глумата, очекувана и пријатно изненаден од Џесика. Метју очеквуав дека ќе биде на ниво затоа што навистина е класа глумец и апсолутно беше на ниво. Омилена сцена ми беше со син му коа во рок од 5 минути му го виде целиот живот, навистина беше тажна сцената, а глумата на Метју уште појака, ама си бушеше он низ целиот филм.
Ан Хетавеј. хејт. хејт. хејт. Искрено беше црна точка у филмов, ај шо на моменти ме стварно напињаше, ама то е Ане, ко ќе ми текне. Ама навистина не знам зошто луѓево шо го гледаа филмот ми ја направија дека одглумила за Оскар, ма немој да ме јебеш. Просек глума, на моменти под просек.
Џеси <3
За Мајкл Кејн исто се согласувам дека е млитав тип и општо лошо му беше смислен ликот и општо промашен избор
И то.
Само ти и уште еден човек тврдите дека сте скопчале одма. Другиве сите у бунило. Ја на пример мислев дека се вонземјани. Како 95% од луѓето со кои зборев.Очекувана во таа смисла дека се знаеше дека Купер е духот уствари.
Well fuck you, you cunt! >_> Само шо почнав да ги гледам од втора сезона натака.Ја предвидив дека Бен Лајнус ги лаже Лок и Џек, дека Шон Пен си го ремети Мајкл Даглас, го знаев Кајзер Созе од старт, знаев за Тајлер Дурден и знаев дека сите во Lost се мртви.