Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Леверкузен 2
Ливерпул 1
Олимпијакос 1
Квота 6. Клај си пари, земи си пари ;)

Ај нека ја вртат овие каизер нека не се ебат[DOUBLEPOST=1418150943][/DOUBLEPOST]Ај сега уште еден :icon_lol:

Ајде уште 5 минути нека даат гол овие дебиливе, пак ќе паднам на најмал коефициент,. Абе матер им ебем :tapp:

Како можеа бе ПСЖ од Загреб да изгубат да ги изеба Ибрахимович да ги изеба..како е можно ова не ми се верва,страмота е бе..страм да му е,резил

Како можеа бе ПСЖ од Загреб да изгубат да ги изеба Ибрахимович да ги изеба..како е можно ова не ми се верва,страмота е бе..страм да му е,резил
i mene ne mi e verno psg so takvi klasa igraci da padne od edno plinarsko drustvo , i sakas sportska da fanes posebno tie so igrat samo favoriti koeficienti od 1.20 do 1.40:yid:

Челзи со втор тим ќе игра, и нема никаква потреба од бодови...чисто да си знаете :D

На следен натревар лав да ве изејт на сите! Слон да ве прегазит да ти ебам африканците кај ве најдов вас :pos:

А зошто за ПСЖ коефициентот е 1.30?..зарем ППД Загреб можат да му се спротистават на супер силниот ПСЖ кои играат убинствени контри и брз центар....јас мислам Загреб неможат никако да му парираат на ПСЖ..чиста двојка според мене
:zver:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom