Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ај кој може да провери дали Стеф Кари дал 24 поени. Фала.
http://www.nba.com/games/20141208/GSWMIN/gameinfo.html
ќе одиш подолу во box score[DOUBLEPOST=1418134402][/DOUBLEPOST]
Сигторсон даде гол и се повреди, не верувам дека ќе игра утре.
@Џони Вајсмилер
Erlangen ти игра денес. :cujte:

Се да му ебам..ѓубриња скапани

Плинарите играат многу спор ракомет, а и знаат да бидат доста незгодна екипа на домашен терен. Сега и Циндриќ го земаа така да нема да се лесен плен сигурно. Не е за џабе толкав коефициентот...

Отиде Циндриќ во Загреб? И да отиде нема право на настап против ПСЖ.[DOUBLEPOST=1418134608][/DOUBLEPOST]
sega bas gledav Sigthorsson mislev povreden e ama igral nekni, ovie od apoel vo odbranata ke bidat oslabeni, me cudi i koef za Apoel go pagat[DOUBLEPOST=1418134046][/DOUBLEPOST]
na Enfild tesko, Basel vo gostuvanjata slabosti pokaza, mislam deka Liverpul e 1 denes mozi i gg

Сигторсон сега се повреди против Вилем 2, а иначе изгуби место во прв тим од оној Полјакот Милик. Затоа и играше Сигторсон со Вилем, за да одмори Милик.

Отиде Циндриќ во Загреб? И да отиде нема право на настап против ПСЖ.[DOUBLEPOST=1418134608][/DOUBLEPOST]

Сигторсон сега се повреди против Вилем 2, а иначе изгуби место во прв тим од оној Полјакот Милик. Затоа и играше Сигторсон со Вилем, за да одмори Милик.
Milik igraciste, ke puca utre

1х е пореално бидејќи 2 години Јуве нема пораз на домашен терен, последен пат Баерн тоа го направи.. Лани и вие шампиони бевте па пак не' не победивте, а не пак годинава Атлетико ќе не победи кој патем има обезбедено пласман даље.. Плус свесен си дека последните 27 натпревари во сите натпреварувања исто толку победи на домашен терен...

1х е пореално бидејќи 2 години Јуве нема пораз на домашен терен, последен пат Баерн тоа го направи.. Лани и вие шампиони бевте па пак не' не победивте, а не пак годинава Атлетико ќе не победи кој патем има обезбедено пласман даље.. Плус свесен си дека последните 27 натпревари во сите натпреварувања исто толку победи на домашен терен...
Едноставно нема валуе да се игра 1х .. двата тима се изедначени подобро да ја изиграм х2 на 1.70 отколку на 1х 1.25 или 1.30...

А зошто за ПСЖ коефициентот е 1.30?..зарем ППД Загреб можат да му се спротистават на супер силниот ПСЖ кои играат убинствени контри и брз центар....јас мислам Загреб неможат никако да му парираат на ПСЖ..чиста двојка според мене
ПСЖ Е 95% втор, Загреб мора барем бод да извади за да има поголеми шанси да помине.
За мене ова е доволна причина да играм на ПСЖ. Нема да биде Загреб којзнае каков аутсајдер зашо очајно му требаат бодови, а ПСЖ мислам дека ќе знае тоа да го искористи.[DOUBLEPOST=1418137805][/DOUBLEPOST]
Ај кој може да провери дали Стеф Кари дал 24 поени. Фала.
21

Играл само 31 минута, што значи можно е да го извадиле последните 4-5 минути зашо воделе 20 разлика

т12+ само ме заеба таа, местенка сигурно пошто доста пари одеа на 1.[DOUBLEPOST=1418137870][/DOUBLEPOST]
sega bas gledav Sigthorsson mislev povreden e ama igral nekni, ovie od apoel vo odbranata ke bidat oslabeni, me cudi i koef za Apoel go pagat[DOUBLEPOST=1418134046][/DOUBLEPOST]
na Enfild tesko, Basel vo gostuvanjata slabosti pokaza, mislam deka Liverpul e 1 denes mozi i gg

Сигтурсон го закачија сигурно до крај на сезона нема да игра.

Eve za 20 den eden obid:

Real 1-1
Monaco X-2
Juve X-1
Benfica X-X
Olympiakos 1-1

7450 dobivka.

Monaco 2
Real 1
Olympiakos 1
Dortmund 1
Benfica ATX
Lpool 1
Juve 0-3
Galata 0-3

1300 dobivka.

Sent from my Xperia Tipo using Tapatalk

т12+ само ме заеба таа, местенка сигурно пошто доста пари одеа на 1.[DOUBLEPOST=1418137870][/DOUBLEPOST]

Сигтурсон го закачија сигурно до крај на сезона нема да игра.
Другата 2ка ја играме :D
И кец ќе заврши :icon_mrgr:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom