Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Да сам си го давам одговорот...после таа утакмица реков која била реакцијата на Роџерс (спасив жив глава)
Ама сепак....2-1....играч повеќе....и на сето тоа да се повлечеш во 16тник.....мене ама ич не ми се сивѓа.
Требаше да примаме гол (кој патем го заслужија за храброста) и после ја од тука ќе се стегнев за да му стегнам една маламашка!

Ќе ја разберам ваквата поставеност против Челзи тс. ќе ја проголтам...ама против Лестер НЕ!
Ваквите екипи играат на емоции цела сезона....ваквите екипи оној моментум го користат со 90% успешност.
манјун осети на своја кожа....осетија и други да не ги бројам, дури и ние осеќаме цела сезона!

Зарем не требаше до сеа да ја научи најсвежата лекција од Лудогорец?
ПС. Ако си ги прерипнал постовите после Лестер те советувам да ги прелисташ.....да не се повоторувам пак ко распина лента!
Za malku i ke mu se tresnese od glava so Stoke, a da ne zboram za Lester. So 10 igraci ne natisnaa kako da se Real, a nie vadime sredina i go stavame ne bilo koj tuku jeben Lovren.

Uzas

Ги прочитав, затоа ми е чудно зошто сам ја врати тематиката.[DOUBLEPOST=1417873718][/DOUBLEPOST]
10410683_779634385431814_7022387776706125086_n.jpg
Od 20 primeni gola, 8 se od Soton. A nie lani 2 mesto, godinava 19 primeni.
Sunderlan primile 12 dosega osven 8te od Soton.

I pak da igrame na 1:0 so Lovren....

Nema be, nema....nema srekja.
Plus, imase bar eden penal za nas.
A i se gleda deka fali svetska klasa spic/golgeter koj znae kako da smestuva vo gol megju shuma noze

A ne ona sprcheno uplaseno da sutne. Ili lalana sto se potposra da sutne.
Barem Kutinjo sutirase.
Kako ne vleze bar edna. Bar onaa koga Lambert ja spusti prekrasno za Markovic ili onaa na Kutinjo po pasot od Sterling. Aaargh

Абе губи Арсенал, Тотенхем ремизира и тогаш нема да победиме, очајничка игра, без шанси, така се игра, повторно го имаме истиот проблем со постигнувањето голови од пред некоја сезона. Стерлинг мора да седне на клупа некој натпревар, ништо не игра. Судијата беше ташак, ама тоа не е оправдување.

@Peja989 ќе те пингам овде, да извлечам подобра дискусија отколку во Редс, заради твоите два коментари...

- Првиот е за Борини - Ти пиша на Редс, дека неможиш да сфатиш зошто Фабио не е ни на клупа? Јас вака размислувам. Јас и ти и сите други од форумов и Редс, го знаат Фабио што прави само во 90 минути, кога ќе е вклучен во некој натпревар. Никој незнае како се однесува на тренинг, можеби делува незаинтересирано, можеби е веќе договорен да потпише за некој друг клуб, можеби има некоја повреда.....мора да се случува нешто од овие сценарија, за да Борини не се наоѓа ни на клупа за резерви, во вака кризно напаѓачко време.

Второто мислење ти беше, околу тоа дека ФА ќе покрене постапка против Балотели. Прво да ти кажам, дека Игор го пиша тоа, и дека пристрасен е многу груб збор. Се согласувам со тебе, дека постот на Игор меѓу редови гласеше 'ФА сака да го уништи Ливерпул', ама реално доколку го суспендираат со друга казна освен парична ќе биде преостро. Па Црнец, неможе сам да си се навредува, сигурно не го напишал тоа злонамерно. Знам какви се прописите во ФА, но стварно ќе е смешно ако добие натпревари неиграње.

На кратко.

Фабио беше подобар од Бало и Рики, во времето што го доби на терен.

Многу е пичкарски размислувањето дека ФА и Велика Британија сака да го уништи Ливерпул. Да беше така, немаше пример Камерон да ја признае грешката на полицијата во врска со 96те загинати а сите знаеме какви еготрипери се Британците.

Затоа мислам дека тој пост е безвезен и дека Бало си заслужува казна. Ти ако на шкиптар ми кажеш дека е шкиптар се смета како навреда а тие меѓу себе си се викаат така без проблем. Исто и црнците си се викаат nigga ама тоа не значи и дека ти (белец) можеш така да му се обратиш.

На кратко.

Фабио беше подобар од Бало и Рики, во времето што го доби на терен.

Многу е пичкарски размислувањето дека ФА и Велика Британија сака да го уништи Ливерпул. Да беше така, немаше пример Камерон да ја признае грешката на полицијата во врска со 96те загинати а сите знаеме какви еготрипери се Британците.

Затоа мислам дека тој пост е безвезен и дека Бало си заслужува казна. Ти ако на шкиптар ми кажеш дека е шкиптар се смета како навреда а тие меѓу себе си се викаат така без проблем. Исто и црнците си се викаат nigga ама тоа не значи и дека ти (белец) можеш така да му се обратиш.
Шкиптар не е навредливо, навредливо е без К ако му кажеш. Они се викаат со К, а ние ги викаме без К. Што е разликата не сум сигурен, али така е.

Шкиптар не е навредливо, навредливо е без К ако му кажеш. Они се викаат со К, а ние ги викаме без К. Што е разликата не сум сигурен, али така е.
Аха, оди во Чаир пробај си ја среќата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom