Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Гостувањето кај Стоук и гостувањето на Стемфорд Бриџ ми се двете најодвратни утакмици секоја сезона. едвај чекам да поминат без оглед на исходот.

Тешко ќе биде до победа утре, а оние дивините ќе направат се да ни повредат некој играч, Алексис сигурно ќе го земат на пик.

Гостувањето кај Стоук и гостувањето на Стемфорд Бриџ ми се двете најодвратни утакмици секоја сезона. едвај чекам да поминат без оглед на исходот.

Тешко ќе биде до победа утре, а оние дивините ќе направат се да ни повредат некој играч, Алексис сигурно ќе го земат на пик.

Далеку се од тој Стоук што не реметеше секоја сезона, немаат ни такви играчи едино Бардсли и Шокрос се останати од копачите. Се друго е сменето земи го Кркич за пример.
Ја мислам дека ќе ги решиме и тоа Ремзи ќе им даде гол

Секогаш ни се незгоден противник, имаме само една победа во последниве неколку сезони на нивни терен, и тоа онаа кога го Шоукрос сакаше да му ја уништи кариерата на Ремзи.

Секогаш ни се незгоден противник, имаме само една победа во последниве неколку сезони на нивни терен, и тоа онаа кога го Шоукрос сакаше да му ја уништи кариерата на Ремзи.
Лани изгубивме во лошиот период кога имавме речиси цел тим повреден,а пред 2 сезони со играч помалку ги победивме. Во добра форма сме,очекувам ,,пораз''. Исто така далеку се и они од копачи оваа сезона :D

Каква добра форма бе,цела сезона сме очај со исклучок на 4 утакмици.

10433217_557832330984538_2219143658802162605_n.jpg

Го прочитавте делот за Диаби?
:tapp::tapp:
aбе циркузи сме, играчи и на клупа ни се повредуваат (Росицки кој нема играно сезонава се повредил, плус и Саного). Косчелни и тој е во црвена зона после повредата....

Ајдееееееееееее без Кош денес.....патетика

‪#‎Arsenal‬ team to play Stoke: Martinez, Bellerin, Chambers, Mertesacker, Gibbs, Flamini, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Alexis, Cazorla, Giroud

subs: Szczesny, Koscielny, Ajayi, Maitland-Niles, Campbell, Podolski, Welbeck

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom