Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Лето мислам ќе се снајде во улогава добро. Додуше сметам дека е недоволно искористен потенцијал, не знам дали ради бендот или нешто друго...

Лето мислам ќе се снајде во улогава добро. Додуше сметам дека е недоволно искористен потенцијал, не знам дали ради бендот или нешто друго...
Млад е пеер, веќе имаше неколку сериозни улоги, особено во Dallas Buyers Club, покажа дека е неверојатен актер, ангажманите само ќе си доаѓаат по себе ако продолжи да импресионриа.

Млад е пеер, веќе имаше неколку сериозни улоги, особено во Dallas Buyers Club, покажа дека е неверојатен актер, ангажманите само ќе си доаѓаат по себе ако продолжи да импресионриа.
Да, тоа сакав да допишам, дека има уште години пред него, ама па од друга страна и веќе има едно 15годишна кариера зад себе, што не е малце.

Maze Runner odlicen
Fury , Pit kako sekogas na nivo, nikogas dosadni filmovi kako ww2

И ја исто мислам дека Лето добро ќе се снајде у улога на Џокер.. има некоја psycho жичка у таа негова фаца :D

Белучиииииииииииииииииииииииии :love::love::love::love:

http://variety.com/2014/film/news/bond-24-titled-new-cast-members-revealed-1201370782/

bond-24-photocall.jpg

aaand....

james-bond-car.gif

Последно уредено:
Не делува лошо како за филм, но кога ќе ти текне на франшизата Терминатор, едноставно не е тоа тоа. Останувам на ставот дека Терминатор не требаше воопшто да се прави без Камерон. Најмалку што можеа да направат е да не вадат нова актерска екипа за секое наредно продолжение.

Доцнам светлосни години, ама тек вечерва го гледав A Separation. Знам дека @Io Sono Interista уште тогаш ми го препорачуваше, ама ете...
Ме издрецка од земја филмот. Пооо еј, не можам да спијам. Премногу реален, го гледам и си викам е вака зборуваат луѓе, ете го реалниот живот. Пак ќе кажам - некои филмови болат од што се совршени.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom