Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Извинете за оф топик мислење, ама мислење за филм да пишам.

Пингвините од Мадагаскар- Топ (y) Ако ви се допаднале Мадагаскарите ќе ви се допадне и овој. Втора година по ред цртан е најдобра комедија на годината. Најверојатно во топ5 филмови годинава ќе ми биде..Пингвини (y)

Лето мислам ќе се снајде во улогава добро. Додуше сметам дека е недоволно искористен потенцијал, не знам дали ради бендот или нешто друго...
Млад е пеер, веќе имаше неколку сериозни улоги, особено во Dallas Buyers Club, покажа дека е неверојатен актер, ангажманите само ќе си доаѓаат по себе ако продолжи да импресионриа.

Млад е пеер, веќе имаше неколку сериозни улоги, особено во Dallas Buyers Club, покажа дека е неверојатен актер, ангажманите само ќе си доаѓаат по себе ако продолжи да импресионриа.
Да, тоа сакав да допишам, дека има уште години пред него, ама па од друга страна и веќе има едно 15годишна кариера зад себе, што не е малце.

Maze Runner odlicen
Fury , Pit kako sekogas na nivo, nikogas dosadni filmovi kako ww2

Белучиииииииииииииииииииииииии :love::love::love::love:

http://variety.com/2014/film/news/bond-24-titled-new-cast-members-revealed-1201370782/

bond-24-photocall.jpg

aaand....

james-bond-car.gif

Последно уредено:
Koj kogo ovde dupi. Tek sega e ova kasa popara. Sekoj neka si donese svoj zaklucok.
Edno e sosema sigurno: Toj HANSOL i ovoj nasiov makedonski HANSOL se kako bog i sesirdjija.

Ne sakaat mnogu nas Makedincive pa ni davaat popust:pos:[DOUBLEPOST=1417705907][/DOUBLEPOST]Zatoa , zemi si Vivax Gexi (geyi), tie bar nemaat pari da pravat vakvi gimnastiki
За кој македонски Хансол збориш, има фабрика у македонија или шо?, не ми е јасно стварно што имаш напишано и зашто? ко ке го вратам филмот што све имаш напишано на елитемадзоне форумот (ака Salerno) и пола србија ја имаш убедувано дека тој Gexi е ист Хансол затоа што ти имаш земено јефтинији Gexi (а квалитет Hansol ;) )....сеа Hansol Нечини Gexi e бољи ;)
Или просто прашање, во која фабрика се произведува Gexi за да е подобар? Нели се исти ?
Се вртиме у круг

Не делува лошо како за филм, но кога ќе ти текне на франшизата Терминатор, едноставно не е тоа тоа. Останувам на ставот дека Терминатор не требаше воопшто да се прави без Камерон. Најмалку што можеа да направат е да не вадат нова актерска екипа за секое наредно продолжение.

Доцнам светлосни години, ама тек вечерва го гледав A Separation. Знам дека @Io Sono Interista уште тогаш ми го препорачуваше, ама ете...
Ме издрецка од земја филмот. Пооо еј, не можам да спијам. Премногу реален, го гледам и си викам е вака зборуваат луѓе, ете го реалниот живот. Пак ќе кажам - некои филмови болат од што се совршени.

Доцнам светлосни години, ама тек вечерва го гледав A Separation. Знам дека @Io Sono Interista уште тогаш ми го препорачуваше, ама ете...
Ме издрецка од земја филмот. Пооо еј, не можам да спијам. Премногу реален, го гледам и си викам е вака зборуваат луѓе, ете го реалниот живот. Пак ќе кажам - некои филмови болат од што се совршени.

Заглавен у компјутер со месеци од иран ли беше така нешо ....

Препорака за акциони (и воени) филмови. Сакам нешто што ќе ти крене адреналин.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom