Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Млад е пеер, веќе имаше неколку сериозни улоги, особено во Dallas Buyers Club, покажа дека е неверојатен актер, ангажманите само ќе си доаѓаат по себе ако продолжи да импресионриа.Лето мислам ќе се снајде во улогава добро. Додуше сметам дека е недоволно искористен потенцијал, не знам дали ради бендот или нешто друго...
Да, тоа сакав да допишам, дека има уште години пред него, ама па од друга страна и веќе има едно 15годишна кариера зад себе, што не е малце.Млад е пеер, веќе имаше неколку сериозни улоги, особено во Dallas Buyers Club, покажа дека е неверојатен актер, ангажманите само ќе си доаѓаат по себе ако продолжи да импресионриа.

Моника + DB10 =Белучиииииииииииииииииииииииии
http://variety.com/2014/film/news/bond-24-titled-new-cast-members-revealed-1201370782/
![]()
aaand....
![]()

За кој македонски Хансол збориш, има фабрика у македонија или шо?, не ми е јасно стварно што имаш напишано и зашто? ко ке го вратам филмот што све имаш напишано на елитемадзоне форумот (ака Salerno) и пола србија ја имаш убедувано дека тој Gexi е ист Хансол затоа што ти имаш земено јефтинији Gexi (а квалитет HansolKoj kogo ovde dupi. Tek sega e ova kasa popara. Sekoj neka si donese svoj zaklucok.
Edno e sosema sigurno: Toj HANSOL i ovoj nasiov makedonski HANSOL se kako bog i sesirdjija.
Ne sakaat mnogu nas Makedincive pa ni davaat popust[DOUBLEPOST=1417705907][/DOUBLEPOST]Zatoa , zemi si Vivax Gexi (geyi), tie bar nemaat pari da pravat vakvi gimnastiki
)....сеа Hansol Нечини Gexi e бољи 
The Room.Било кој филм тешко може против Paths of Glory
ФајклаБило кој филм тешко може против Paths of Glory