G
garthok
Гостин
Па колку сакаш? Ти сакаш 30 кг чиста мускулна, знаеш ли како изгледа човек со 94 кг чист мускул? Еве ти пример Валентис докосNeli se mnogu 5-6 godini so proteini?? Mislam deja se I premnogu
Па колку сакаш? Ти сакаш 30 кг чиста мускулна, знаеш ли како изгледа човек со 94 кг чист мускул? Еве ти пример Валентис докосNeli se mnogu 5-6 godini so proteini?? Mislam deja se I premnogu
Таман работа ако откако ќе направиш услови 100 пати поголеми од природните ( разликата која се постигнува со вештачко внесување на машки полов хормон и просечното лачење на истиот од страна на организмот, базирано на дозите кои се користат и за рекреативни цели во мк) да не си добар за рекреативец или да немаш ОК плажа форма. Ако можеш да приметиш, не ги ставив во група на аматери, како ти. Од причина што има голем број на македонски шампиони со меѓународни успеси кои се во таа група.Да но мачја кашлица е суплементот за покачување тестостерон,со лекови и стероиди.Тоа сите го знаеме..а дека за да се постигне врвно тело,ти треба 24/7 да си спортски тип,да пазиш на исхрана,да пазиш кога спиеш,да пазиш кога што и како пиеш од суплементи,да пазиш кога што и како зимаш од тие недозволени работи,да пазиш како вежбаш,колку вежбаш...цела карика ти треба за да постигнеш врвно тело.
Ама,еве јас знам за батки кои се на моја возраст,18-19-20 години,кои зимаат такви работи а не се 100% посветени на тоа,зборам за тоа што излагаат секој викенд,се пијанчат,лапаат екстази,дуваат трава,пропуштаат оброци и многу други ствари,а имаат боље тело неголи некој што се мачи и пази на секој залак.Не дека они да излезат на такмичење ќе победат,профи билдер ќе им најде 100 мани,но за аматери изгледаат добро.
Genetika I trud ne e Isto. A so vezbanje se pravi razlika no ne I profi a kamoli 95kg muskulДа но мачја кашлица е суплементот за покачување тестостерон,со лекови и стероиди.Тоа сите го знаеме..а дека за да се постигне врвно тело,ти треба 24/7 да си спортски тип,да пазиш на исхрана,да пазиш кога спиеш,да пазиш кога што и како пиеш од суплементи,да пазиш кога што и како зимаш од тие недозволени работи,да пазиш како вежбаш,колку вежбаш...цела карика ти треба за да постигнеш врвно тело.
Ама,еве јас знам за батки кои се на моја возраст,18-19-20 години,кои зимаат такви работи а не се 100% посветени на тоа,зборам за тоа што излагаат секој викенд,се пијанчат,лапаат екстази,дуваат трава,пропуштаат оброци и многу други ствари,а имаат боље тело неголи некој што се мачи и пази на секој залак.Не дека они да излезат на такмичење ќе победат,профи билдер ќе им најде 100 мани,но за аматери изгледаат добро.
па нели ти одговорија дека нема врска со растотИмам 16 години
Висина 169cm
Тежина 60kg
Тренирам во теретана месец и пол ми треба ваше мислење дали да продолжам или не ?
Рашо терај и не се замарај.И јас почнав на тие години,па ги престигнав моиве за 7-8 цм во висина.Вежбај правилно,храни се правилно,не се форсирај и немаш гајле.Имам 16 години
Висина 169cm
Тежина 60kg
Тренирам во теретана месец и пол ми треба ваше мислење дали да продолжам или не ?
ostaj go ovoj jas sum 190 cm za mojava visina 90 kg se normalna tezina vidi ovoj kolkav obem na raka ima ja da sum 90 kg ke izgledam mnogu poslabo od ovoj, i ne sakam da odam na takmicejne, samo sakam da se razbacam malku, koga oblecam tesna maicka da se poznava nesto, nemora bas do 90 kg da odam eve kako ovoj nestoПа колку сакаш? Ти сакаш 30 кг чиста мускулна, знаеш ли како изгледа човек со 94 кг чист мускул? Еве ти пример Валентис докос
Како ова на твојата слика нема никогаш да направиш тело за 3-4 месеци посебно како слаба личност освен ако не користиш стероиди. Овој има 79 кг и 188 цм, види како изгледа:
немора да значи дека е природен, ама ова ти е пример дека и да тежиш помалку од твојата посакувана тажина на таа висина можеш пак да изгледаш добро дури ова е и поовеќе од тоа на твојата слика. Ипак генетиката игра голема улога и тоа колку ти лачи телото тестостерон пририодно како и стажот во теретана.
Па не ни треба секој ден.Ако си почетник тоа е најдобро да вежбаш сите мускули по 2-3 серии,за да ги научиш движењата и да ставиш основа.Ако не си почетник,тогаш тоа е премалце серии,зборам за големите мускули-гради,грб,нозе.Што мислите за тренинг 2-3 пати неделно и се да вежбам на тренинг, не баш се али 3-4 мускули по 2-3 серии?
Пошто немам време за секој ден...
Sent from my Nexus 5
Ако вежбаш full body тренинг, можеш.Што мислите за тренинг 2-3 пати неделно и се да вежбам на тренинг, не баш се али 3-4 мускули по 2-3 серии?
Пошто немам време за секој ден...
Sent from my Nexus 5