Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Колку коефициент треба да има ливчето со една падната (без таа) за да можам да земам ваучер во Златна Копачка? (30 или 25 )

10/10 не е систем. Систем е 3/5, 4/6, 2/5 и слично, а ова ти е обичен тикет. И не ти се ругам него се намести на пенал па да се насмееме.
Што да ти кажувам пеналиште, ваква есенцијална грешка се дешава еднаш на 76 години. Се е систем ама ајде да не го тупиме и да не ја труеме темава со глупости. Барем курназ да изигравав вака ептен ми е шубе некако, ама ако мило ми е што те насмеав.

Нaмештaлкa демек билa Брегaлницa-Силекс. Се сoмневaм кaквa дoјaвa е. Не сaкaм дa пишувaм. Демек кец кaкo куќa.
Дaли имa стигнaтo и дo некoј друг.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

@Mondonico
Утре за Јуве што викаш? Гледам 1.35 е коефициентот за кец, тоа ми е сосема солидно кога игра дома Јуве. Иначе ретко го играм Јувентус, знаеш ради кои причини ама сега мириса на убав кец. Овие играат ЛЕ сега, гарант се изморени...

@Mondonico
Утре за Јуве што викаш? Гледам 1.35 е коефициентот за кец, тоа ми е сосема солидно кога игра дома Јуве. Иначе ретко го играм Јувентус, знаеш ради кои причини ама сега мириса на убав кец. Овие играат ЛЕ сега, гарант се изморени...
Пишав малку понапред, чуден ми е коефициентот, очекував негде 1.2 за кец.

Не заради тоа што Торино играше ЛЕ, едноставно Јуве е во одлична форма, многу тешко прима голови додека напаѓа се до постигнување на барем два гола. На 1.35 апсолутно вреди да се игра чист кец, без никакво двоумење. Посебно што Рома игра покасно меч со Интер каде што може да фрли бодови.

Celzi kakov tiket mi unisti, ali redno bese da si ebat mamata. Za denes juventus, atletiko i olimpiakos 2-2, bidejki domakjinite imaat problemi so povredi a i taka olimpiakos se podobri od niv, samo tesko deka ke stanam da ja stignam atl madrid.

Саутемптон нема пораз дома, Тотенхем нема нерешено дома.

И на точни би идел 1-3 Сити.

1-1 Тотенхем.

City 2
Juventus X
Roma X
Villareal 2

Za kur igranje, samo dali ke stignam do kladilnica

Кајл Лори(Торонто) 19.5+ 1.85(Моцарт,Марбет).За разлика од Бетсити каде е 21.5 и за + 1.80 само овде уште ја немаат кренато.Причината е едноставна,прво играат против Лејкерс кои баш највеќе кошеви примаат од плејовите,некаде околу 27 поени по просек.Втора причина е повредата на ДеМар Дерозан кој што се повреди и е прв стрелез во тимот.Со оглед на тоа што просекот на Лори е 18.5 а денес ќе има зема повеќе шутеви мислам дека ова треба да излезе +.

P.S И во Моцарт ја кренаа на 21.5.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom