- Член од
- 13 јули 2010
- Мислења
- 1.373
- Поени од реакции
- 1.596
Колку коефициент треба да има ливчето со една падната (без таа) за да можам да земам ваучер во Златна Копачка? (30 или 25 )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
29Колку коефициент треба да има ливчето со една падната (без таа) за да можам да земам ваучер во Златна Копачка? (30 или 25 )
Што да ти кажувам пеналиште, ваква есенцијална грешка се дешава еднаш на 76 години. Се е систем ама ајде да не го тупиме и да не ја труеме темава со глупости. Барем курназ да изигравав вака ептен ми е шубе некако, ама ако мило ми е што те насмеав.10/10 не е систем. Систем е 3/5, 4/6, 2/5 и слично, а ова ти е обичен тикет. И не ти се ругам него се намести на пенал па да се насмееме.
http://iris.mk/index.php/vesti/sport/11484-2014-11-27-17-41-03.:ROFLMAO:Нaмештaлкa демек билa Брегaлницa-Силекс. Се сoмневaм кaквa дoјaвa е. Не сaкaм дa пишувaм. Демек кец кaкo куќa.
Дaли имa стигнaтo и дo некoј друг.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Пишав малку понапред, чуден ми е коефициентот, очекував негде 1.2 за кец.@Mondonico
Утре за Јуве што викаш? Гледам 1.35 е коефициентот за кец, тоа ми е сосема солидно кога игра дома Јуве. Иначе ретко го играм Јувентус, знаеш ради кои причини ама сега мириса на убав кец. Овие играат ЛЕ сега, гарант се изморени...
Браво бе, само една не беше Т1