Прв гол да падне од 30-90 минута .Што игра ти е тоа со Рома? @acereal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Прв гол да падне од 30-90 минута .Што игра ти е тоа со Рома? @acereal
абе не си играј тие едвај дома ги тепаа па на гости не се ни надај, ако извлечат х арно ке еДенеска се фаќаа пари ама еве некои будали пар како мене на Шахтјор шо залетале ќе останат со прстот во уста..
Утре Пул го бркам 2ка 2 квота е..НИВНА Е СЕЗОНАВА МОРА ДА ТЕПААТ...па да му ебам мајката 2 квота против бугари...
Разликата по пола саат е веќе 3,највероватно ќе се билда и понатака,само ми е криво што ставив 4000 требаше повеќе,на 1.55 го намалија пичка им матер![]()
Фала за ова ми требаше убедување дали да ја играм или не..Ливерпул ни против Маџари не би го изиграл моментално. Не знаат каде тераат, ако сака и 50 квота нека им дадат за 2ка не ги играм.
Играј ја, ја само совет да ти дадам. Тим што не може 2 акции да поврзе не го пишувам па што сака нека е.Фала за ова ми требаше убедување дали да ја играм или не..
Ќе ја играм сигурно
![]()
Јасно деИграј ја, ја само совет да ти дадам. Тим што не може 2 акции да поврзе не го пишувам па што сака нека е.
LOL, и реков дека логиката и е катастрофа пошо рече дека чим лани им дале 3 сеа поише ќе им дадат. Мислам со таква логика не се стига далеку. Јас реков дека треба да тепа Челзи али за посигурно х2 ќе го пишам, пошо играм на 2 квота.Јасно де
Вчера и на stefi и даде совет дека Шалке се во добра форма чисто да не се залетува со тоа размислување што го имаше па..0-5..
Фала за советот стварно ми помогна![]()
1x pisi ja i svirkaj si[DOUBLEPOST=1416954575][/DOUBLEPOST]Денеска се фаќаа пари ама еве некои будали пар како мене на Шахтјор шо залетале ќе останат со прстот во уста..
Утре Пул го бркам 2ка 2 квота е..НИВНА Е СЕЗОНАВА МОРА ДА ТЕПААТ...па да му ебам мајката 2 квота против бугари...
hahaha jas si ja pisav 2 celzi, 1 sporting, i 3+ psgLOL, и реков дека логиката и е катастрофа пошо рече дека чим лани им дале 3 сеа поише ќе им дадат. Мислам со таква логика не се стига далеку. Јас реков дека треба да тепа Челзи али за посигурно х2 ќе го пишам, пошо играм на 2 квота.