Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ливерпул ни против Маџари не би го изиграл моментално. Не знаат каде тераат, ако сака и 50 квота нека им дадат за 2ка не ги играм.

Денеска се фаќаа пари ама еве некои будали пар како мене на Шахтјор шо залетале ќе останат со прстот во уста..

Утре Пул го бркам 2ка 2 квота е..НИВНА Е СЕЗОНАВА МОРА ДА ТЕПААТ...па да му ебам мајката 2 квота против бугари...
абе не си играј тие едвај дома ги тепаа па на гости не се ни надај, ако извлечат х арно ке е

Разликата по пола саат е веќе 3,највероватно ќе се билда и понатака,само ми е криво што ставив 4000 требаше повеќе,на 1.55 го намалија пичка им матер :mad:

Не знам за ЛШ али во лига избегавај ги Реал и Барса,поготово Реал.Реал во лига игра на малку корнери,дури и во повеќето утакмици каде играат со слаб противник каде да имаат помалце корнери од противникот е 5-6.5/10 излегоа такви оваа сезона несметајќи ги дуелите со Атлетико и Барса.

Рома х2 , Баерн х2...........................

Ливерпул ни против Маџари не би го изиграл моментално. Не знаат каде тераат, ако сака и 50 квота нека им дадат за 2ка не ги играм.
Фала за ова ми требаше убедување дали да ја играм или не..

Ќе ја играм сигурно (y)

:D

Фала за ова ми требаше убедување дали да ја играм или не..

Ќе ја играм сигурно (y)

:D
Играј ја, ја само совет да ти дадам. Тим што не може 2 акции да поврзе не го пишувам па што сака нека е.

Играј ја, ја само совет да ти дадам. Тим што не може 2 акции да поврзе не го пишувам па што сака нека е.
Јасно де :D
Вчера и на stefi и даде совет дека Шалке се во добра форма чисто да не се залетува со тоа размислување што го имаше па..0-5..

Фала за советот стварно ми помогна :D

Јасно де :D
Вчера и на stefi и даде совет дека Шалке се во добра форма чисто да не се залетува со тоа размислување што го имаше па..0-5..

Фала за советот стварно ми помогна :D
LOL, и реков дека логиката и е катастрофа пошо рече дека чим лани им дале 3 сеа поише ќе им дадат. Мислам со таква логика не се стига далеку. Јас реков дека треба да тепа Челзи али за посигурно х2 ќе го пишам, пошо играм на 2 квота.

Денеска се фаќаа пари ама еве некои будали пар како мене на Шахтјор шо залетале ќе останат со прстот во уста..

Утре Пул го бркам 2ка 2 квота е..НИВНА Е СЕЗОНАВА МОРА ДА ТЕПААТ...па да му ебам мајката 2 квота против бугари...
1x pisi ja i svirkaj si[DOUBLEPOST=1416954575][/DOUBLEPOST]
LOL, и реков дека логиката и е катастрофа пошо рече дека чим лани им дале 3 сеа поише ќе им дадат. Мислам со таква логика не се стига далеку. Јас реков дека треба да тепа Челзи али за посигурно х2 ќе го пишам, пошо играм на 2 квота.
hahaha jas si ja pisav 2 celzi, 1 sporting, i 3+ psg :)
na drugo celzi 2, city 1, i sahtor od x2 ja preprajv gg samo ta me padna

Паѓаат тикети ко лисја на есен. :D
Утре ако не тепаат Ливерпул се пребацувам на снукер.

10603529_412612005557065_1033921975698452833_n.jpg

Бенфика тапан 0-2 гола, на тоа мразарникот у Санкт Петерсбург не очекувам да има многу многу голови.

Овие стариве утре мислам дека не се пишат.. мене најсигурно за утре ми паднаа
Псж У19 - ГГ
Реал У19 - ГГ
шо мислите?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom