- Член од
 - 24 октомври 2014

- Мислења
 - 2.803

- Поени од реакции
 - 2.446

Nba pokasno vadatИмаат извадено допуна, ама во нејзе нема нба, све друго има..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Nba pokasno vadatИмаат извадено допуна, ама во нејзе нема нба, све друго има..

Bate - Porto 2 / T2 2+
Apoel - Barcelona 2
Schalke - Chelsea 2 / T2 2+
Sporting - Maribor 1 / T1 2+
![]()

nema greska, poke na x me mava[DOUBLEPOST=1417001936][/DOUBLEPOST]ne gledate deka se e kalkulacija vo liga na sampioni, ne igrajte ekipi so se ojdeni ponatamu vidovte vcera sahtjor kolku tepa isto i baern gledajte tabeli malce ne samo koef.[DOUBLEPOST=1417002100][/DOUBLEPOST]Бенфика 2 очекувам да биде денес.
lele dete 1 zenit ja spremav sega me zamisli ti ja kazvas siguren 1 sumliva mi eУтре очекувам ѓупците Бенфика да измрзнат во Санк Петерзбург..за два дена од медитеријанска температура во Лисабон од 20+ степени менуваат на -15 степени во Санк Перезбург..плус играат против Зенит екипата која ги порази на домашен терен и екипата која нема остварено победа сеуште на домашен терен...ова според мене е чист 1X а можи да пукни убав 1...
Исто така мислам дека Реал Мадрид ќе му чукни 2-3 гола на Базел..т.е. Роналдо ќе му чукни..секако не му треба утакмицата ама врти сучи пак ќе излезат Бале,Роналдо,Бензема,Родригез,Крос,Марсело...бидејќи Реал Мадрид немаат резерви и Базел ќе јадат тапани..
Јувентус не ја пишам бидејќи се ненормални,оломнани со Норсјеланд на истиот коефициент извадија нерешено 1-1,лани со Копенхаген исто си ебаа мајката..сега пак против Скандинавска екипа од северот како голем фаворит го даваат на 1.35 коефициент..не ја пишам па нека си ебат мајките
Арсенал младите според мене е чист 1,Англиските младински екипи се многу подобри од другите во Европа бидејќи имаат силна младинска организирана лига со одлична подлога на млади играчи..
Дај олабај малце со ова не гледате,не гледате и вчера истово го напиша за Шахтјор зш почвам да се оскеам како еден од ослепените војници на Цар Самоил а ти си оној шо му остајле едно око па им го покажвит патот на другитеne gledate deka se e kalkulacija vo liga na sampioni, ne igrajte ekipi so se ojdeni ponatamu vidovte vcera sahtjor kolku tepa isto i baern gledajte tabeli malce ne samo koef.e
ti kako sakas osekaj se, sekoj si ima pravo da pisi so saka na forumot i da dava svoe mislenje, jas vi davam sovet oti ocigledno slepi ste i posle kajgana magijooooo rikajte tukaДај олабај малце со ова не гледате,не гледате и вчера истово го напиша за Шахтјор зш почвам да се оскеам како еден од ослепените војници на Цар Самоил а ти си оној шо му остајле едно око па им го покажвит патот на другите
iskreno ne ocekuvam da pobedi ama zenit me razocara vo grupata prosloto kolo od leverkuzen ko izgubi, nikogas ne odam protov benfika ama denes moramНе знам како очекувате Бенфика да победи на -15 степени?..па Зенит не се Бате Борисов

iskreno ne ocekuvam da pobedi ama zenit me razocara vo grupata prosloto kolo od leverkuzen ko izgubi, nikogas ne odam protov benfika ama denes moram![]()

Вујо игра спор ракомет со плинарите, ама Кил ако тргне како што знае не им бегаат минимум 35 комада. Германци се, гарант ќе бркаат одмазда за ваљда единствениот пораз што ќе им биде во групата оваа сезона. Што знам, по мене може да се одигра плус на голови затоа што германска машинерија не простува на домашен терен.Бенфика кога последно има победено на гости во ЛШ?..се сеќава некој?[DOUBLEPOST=1417004137][/DOUBLEPOST]Границата на голови на Кил со Загреб е 30,5..еве ракометните стручњаци нека кажат дали е ова поклон за плус?