Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Нацртаj како си кружел околу стол, да не си пушти и некоjа од плеjлистите на скаj у позадина за ритам?

Инаку, го глеав Dressed to Kill, и не очекував толку приjатно да ме изненади. Голема препорака ако има уште некоj што не го гледал до сега, што чисто се сомневам.
Не бе, деветата симфонија од Бетовен ја пуштив. А за цртање, неопишливо чувство е тоа.

Член од
26 јуни 2013
Мислења
3.597
Поени од реакции
14.641
:place:Според проценките ова би требало да трае до некаде 27-28-29 декември каде што потоа следува големиот Новгодишен филмски фестивал одвај чекам :D

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Филмот е сај фај. Батали ти што си се ложел на хајпот од фанбојови за како филмов е за паметни, за тие што го разбрале филмов да се фалат дека се паметни пошто го разбрале.

А филмов не ќе да беше предвидлив, се сложувам со Ио.

Кога сме на темава, бидејќи е кул да се прави филм во повеќе делови..The Stand ќе биде претворен во филм од 4 дела.

Пошто трилогија е мејнстрим, а 4 > 3 и пари од 4 > Пари од 3 филма
Filmot nemase nesto sho nemozese da se razberi, linearna prikazna so nekolku twistovi i toa e se
Delot so naukata ne ni go komentiram, "kako ke me lazis za relativitetot i fizikata vo filmot taka i ke ti veruvam"
Vrska neam od toa jas i ne mi bese bitno. filmot me macese i strukturata negova, toj delot za "pametni" neka si go diskutiraat "pametnite"
@Io Sono Interista jbg ne sum genijalec ama ete sherlock moment i pretpostaviv deka e taka, niss specijalno.

Последно уредено:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
whatto на снимката од 1гб Guardians of Galaxy не околу стол, треба надвор околу куќа да кружиш :D

патем, ај ќе го гледам и ја ноа, иако знам ќе ме разочара.
Untitled.png

Lucy - Ми се допадна тематиката, можело малце подолг од 90 минути да го направат.

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
whatto на снимката од 1гб Guardians of Galaxy не околу стол, треба надвор околу куќа да кружиш :D

патем, ај ќе го гледам и ја ноа, иако знам ќе ме разочара.
Прегледај го приврзокот 107655

Lucy - Ми се допадна тематиката, можело малце подолг од 90 минути да го направат.
За Луси 7 гб не вреди да дадеш. :cool:

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.665
Поени од реакции
34.117
Sto ste se raspostirale sliki od torenti... booo... kakva vi e ovaa moda sega.

Ja posle fudbal ke mu sednam na the salvation.. so mads mikkelsen, eva green i jefrey dean morgan, iako vestern zanrot ic ne mi e po vkus.

http://www.imdb.com/title/tt2720680/[DOUBLEPOST=1416938574][/DOUBLEPOST]ps

Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS

Последно уредено:

HristijanWR10

Bryan Kearney
Член од
11 април 2012
Мислења
10.767
Поени од реакции
20.491
Само ме интересира Бомбашов ако гледа со некоја девојка некој досаден филм што ќе прави?

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Sto ste se raspostirale sliki od torenti... booo... kakva vi e ovaa moda sega.

Ja posle fudbal ke mu sednam na the salvation.. so mads mikkelsen, eva green i jefrey dean morgan, iako vestern zanrot ic ne mi e po vkus.

http://www.imdb.com/title/tt2720680/[DOUBLEPOST=1416938574][/DOUBLEPOST]ps

Teenage.Mutant.Ninja.Turtles.2014.1080p.BluRay.x264-SPARKS
Ти ја почна модата со слики од торенти.

Коа спомна вестерни. Го гледав The Lone Ranger, доста добар :)

Нинџа Желките ме харесваа мене :)

Само ме интересира Бомбашов ако гледа со некоја девојка некој досаден филм што ќе прави?
ќе кружам околу нејзе

Kajgana Shop

На врв Bottom