- Член од
- 10 октомври 2011
- Мислења
- 6.168
- Поени од реакции
- 10.136
Зошто да не го памтат бе ?@Hurin аферим за Интерстелар, се сложувам со сè што пиша.
Баш ме интересира оние што го величеа дали после пола година ќе го паметат јакиот плот.
Али гравити немаше плот. Немаше ништо.Зошто да не го памтат бе ?
Еве ја за Гравити го памтам плотот уште, филм што имаше многу хејтери на форумов а камо ли за Интерстелар што има е подолг и повеќе дешавки има.
Е па онда јас сум шизофреничар и изгледа филм во кој што двајца астронаути се оставени сами во вселената и се обидуваат да преживеат е друг филм.Али гравити немаше плот. Немаше ништо.
This за многу филмови..Инсепшн човече кој хајп го имаше..очекував ништо да не знам што се дешава.... многу јасен плот си имаше..Не е толку сложен плотот на Интерстелар колку шо се луѓето глупи.
Хехе. Знаеш која ми беше поентата.Е па онда јас сум шизофреничар и изгледа филм во кој што двајца астронаути се оставени сами во вселената и се обидуваат да преживеат е друг филм.
This за многу филмови..Инсепшн човече кој хајп го имаше..очекував ништо да не знам што се дешава.... многу јасен плот си имаше..
Епизодана на Саут Парк со Окулус е нешто што не може да се сфати (колку толку) ова Интерстелари се работ што се сфаќаат..
Инаку не знам дали ти е гледан, но има веќе еден серијал околу истово, со добра актерска екипа, на задоволително ниво Се надевам дека со ова ќе го прикажат во подобро светло Кинговото делоhttp://consequenceofsound.net/2014/11/matthew-mcconaughey-to-play-randall-flagg-in-four-film-adaptation-of-stephen-kings-the-stand/
Тоа кога ќе се афирмираш со одлична глума, после тоа ти следуваат само добри ангажмани.
Не сум ја гледал, сеа ќе ја ставам на watchlist. Првин The Fall па оваИнаку не знам дали ти е гледан, но има веќе еден серијал околу истово, со добра актерска екипа, на задоволително ниво Се надевам дека со ова ќе го прикажат во подобро светло Кинговото дело
http://www.imdb.com/title/tt0108941/?ref_=nv_sr_3
Ne deka se glupi lujgeto, nolan sakase mn pameten film da napraj pa si se rasposla so informacii za astronomija i fizika za na krajot da ja zaebi vo poslednite 45 minuti so predvidliva i bezsmislena prikazna.Не е толку сложен плотот на Интерстелар колку шо се луѓето глупи.
Филмот е сај фај. Батали ти што си се ложел на хајпот од фанбојови за како филмов е за паметни, за тие што го разбрале филмов да се фалат дека се паметни пошто го разбрале.Ne deka se glupi lujgeto, nolan sakase mn pameten film da napraj pa si se rasposla so informacii za astronomija i fizika za na krajot da ja zaebi vo poslednite 45 minuti so predvidliva i bezsmislena prikazna.
Кога сме на темава, бидејќи е кул да се прави филм во повеќе делови..The Stand ќе биде претворен во филм од 4 дела.Инаку не знам дали ти е гледан, но има веќе еден серијал околу истово, со добра актерска екипа, на задоволително ниво Се надевам дека со ова ќе го прикажат во подобро светло Кинговото дело
http://www.imdb.com/title/tt0108941/?ref_=nv_sr_3
Нацртаj како си кружел околу стол, да не си пушти и некоjа од плеjлистите на скаj у позадина за ритам?Сеа да ти ги цртам досадните сцени сакаш? Таа 7мица, сметај ја ти за 6ка или што друго сакаш. Реков, со сила 7ката. И според тебе, глумата не влијае во крајната оцена за филмот?