Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
10 октомври 2011
Мислења
6.168
Поени од реакции
10.136
@Hurin аферим за Интерстелар, се сложувам со сè што пиша.
Баш ме интересира оние што го величеа дали после пола година ќе го паметат јакиот плот.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
@Hurin аферим за Интерстелар, се сложувам со сè што пиша.
Баш ме интересира оние што го величеа дали после пола година ќе го паметат јакиот плот.
Зошто да не го памтат бе ?

Еве ја за Гравити го памтам плотот уште, филм што имаше многу хејтери на форумов а камо ли за Интерстелар што има е подолг и повеќе дешавки има.

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.968
Поени од реакции
6.840
Зошто да не го памтат бе ?

Еве ја за Гравити го памтам плотот уште, филм што имаше многу хејтери на форумов а камо ли за Интерстелар што има е подолг и повеќе дешавки има.
Али гравити немаше плот. Немаше ништо.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Али гравити немаше плот. Немаше ништо.
Е па онда јас сум шизофреничар и изгледа филм во кој што двајца астронаути се оставени сами во вселената и се обидуваат да преживеат е друг филм.

Не е толку сложен плотот на Интерстелар колку шо се луѓето глупи.
This за многу филмови..Инсепшн човече кој хајп го имаше..очекував ништо да не знам што се дешава.... многу јасен плот си имаше..

Епизодана на Саут Парк со Окулус е нешто што не може да се сфати (колку толку) ова Интерстелари се работ што се сфаќаат..

Down

Boozer
Член од
4 мај 2012
Мислења
3.968
Поени од реакции
6.840
Е па онда јас сум шизофреничар и изгледа филм во кој што двајца астронаути се оставени сами во вселената и се обидуваат да преживеат е друг филм.

This за многу филмови..Инсепшн човече кој хајп го имаше..очекував ништо да не знам што се дешава.... многу јасен плот си имаше..

Епизодана на Саут Парк со Окулус е нешто што не може да се сфати (колку толку) ова Интерстелари се работ што се сфаќаат..
Хехе. Знаеш која ми беше поентата.

Erich Zann

Модератор
Член од
13 мај 2012
Мислења
14.634
Поени од реакции
31.848
http://consequenceofsound.net/2014/11/matthew-mcconaughey-to-play-randall-flagg-in-four-film-adaptation-of-stephen-kings-the-stand/

Тоа кога ќе се афирмираш со одлична глума, после тоа ти следуваат само добри ангажмани. (y)
Инаку не знам дали ти е гледан, но има веќе еден серијал околу истово, со добра актерска екипа, на задоволително ниво :) Се надевам дека со ова ќе го прикажат во подобро светло Кинговото дело
http://www.imdb.com/title/tt0108941/?ref_=nv_sr_3

H

HoT IcE

Гостин
Инаку не знам дали ти е гледан, но има веќе еден серијал околу истово, со добра актерска екипа, на задоволително ниво :) Се надевам дека со ова ќе го прикажат во подобро светло Кинговото дело
Не сум ја гледал, сеа ќе ја ставам на watchlist. Првин The Fall па ова :D
Фала за препоракава(y)

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Не е толку сложен плотот на Интерстелар колку шо се луѓето глупи.
Ne deka se glupi lujgeto, nolan sakase mn pameten film da napraj pa si se rasposla so informacii za astronomija i fizika za na krajot da ja zaebi vo poslednite 45 minuti so predvidliva i bezsmislena prikazna.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.477
@Hurin, ако последните 45 минути биле предвидливи ти мора да си генијалец. Туку има тема за филмов, се ова што го пишуваме овде се мали спојлери зошто им дава идеи на луѓево што и кога да очекуваат. Да си продолжиме таму и да ги оставиме да го изгледаат филмот неоптеретени. Фала Богу њот ни се одлучи да стапне во кино, ќе има некое невреме следнава недела осеќам.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.363
Ne deka se glupi lujgeto, nolan sakase mn pameten film da napraj pa si se rasposla so informacii za astronomija i fizika za na krajot da ja zaebi vo poslednite 45 minuti so predvidliva i bezsmislena prikazna.
Филмот е сај фај. Батали ти што си се ложел на хајпот од фанбојови за како филмов е за паметни, за тие што го разбрале филмов да се фалат дека се паметни пошто го разбрале.

А филмов не ќе да беше предвидлив, се сложувам со Ио.

Кога сме на темава, бидејќи е кул да се прави филм во повеќе делови..The Stand ќе биде претворен во филм од 4 дела.

Пошто трилогија е мејнстрим, а 4 > 3 и пари од 4 > Пари од 3 филма

Corvus

Latrodectus
Член од
24 јануари 2011
Мислења
4.002
Поени од реакции
15.328
Сеа да ти ги цртам досадните сцени сакаш? Таа 7мица, сметај ја ти за 6ка или што друго сакаш. Реков, со сила 7ката. И според тебе, глумата не влијае во крајната оцена за филмот?
Нацртаj како си кружел околу стол, да не си пушти и некоjа од плеjлистите на скаj у позадина за ритам?

Инаку, го глеав Dressed to Kill, и не очекував толку приjатно да ме изненади. Голема препорака ако има уште некоj што не го гледал до сега, што чисто се сомневам.

Kajgana Shop

На врв Bottom