Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
ЦСКА-Рома Х2
Бате-Порто 2ка

Онака уште пред да почнат главните да знаеш дали ти е среќна вечерта :D

Pa posebna prikazna e fala bogu, ova godina celzi e daleku podobar od lanskata :icon_lol:
Nema vrska to tuku zborot mi bese deka salke e izguben momentalno i ne gledam zosto ne mozi celzi lagano da se pobedi utre i da si se zacvrsti na prvata pozicija, bidejki vo premier go ceka zgusnat raspored vo dekemvri[DOUBLEPOST=1416875619][/DOUBLEPOST]Poarno celzi ke go pisam na 1.85 odkolku barselona ili psg da me dupat na 1.25
Не викам дека Челзи нема да тепа, него дека логиката е лоша. Иначе да, треба да е 2ка, али за посигурно х2, да не им се тресеме многу многу. :D

Барселона ќе тепа утре, какви Апоел какви бакрачи.

Челзи и со реми иде 100% понатаму.

Чисто да си имате во обѕир, да не биде како со Арсенал работата...

А и Леверкузен-Монак би требало да биде 1 споре мене..добра квота има.

Јас утре ќе си ја пуштам со 300 денари баерн 1-Х па нека биде што ќе биде

Порто беше уба двојка за утре, но се сетив на проклетата руска зима,Порто му ја издупи глата на Бате Борисов со 6-0 на првата утакмица а реално требаше да биди 12-0 каде секој напад беше шанса и играчите на Порто изгледаа премногу надмоќно над овие копачите од Белорусија..вака таму во Минск на -9 температура не знам колку ќе се способни Јужноамеричките и Португалските ѓупци да играат фудбал....да ти се плукнам и во време и во се..да ти е страв да ги изиграш и Рома и Порто поради ова проклета зима...јас надвор што одам дрва да клавам замрзнав не пак фудбал да играм

Браво Чикаго..со Роуз и Гасол губите од Јута..заебавте 15 поени водство бе..15 поени од ебана Јута со овој тим што го имате да дозволите еј...:@ :@ :facepalm:[DOUBLEPOST=1416889084][/DOUBLEPOST]Ма не бе ја така се шалам....иако сте педери што не ја решивте работата порано..тибам ливчето 90% од утакмициве ми се решаваа у последни секунди..
Ама ајде да не се жалам добро е (y)

Последно уредено:
sporting maribor 2+
psg ajax 1
cska-roma gg
bate porto x2

Kolku bi uplatile na ova?

ПСЖ е најсигурен кец денес против умрените Ајакс ако не ја наместат,Холандските екипи се најумрени во Европа моментално и не знаат кај тераат,во тоа нивно циркузанско првенство сите играат без одбрана и екипи составени од деца..Ајас на домашен терен имаше премногу среќа бидејќи Лукас се глупираше при резултат 0-1 и промашваше чисти зицери,ама денес Ајакс ако не прими 4 гола тоа ќе биди успех за нив..со онаква смешна одбрана нема што да бараат

ПСЖ е најсигурен кец денес против умрените Ајакс ако не ја наместат,Холандските екипи се најумрени во Европа моментално и не знаат кај тераат,во тоа нивно циркузанско првенство сите играат без одбрана и екипи составени од деца..Ајас на домашен терен имаше премногу среќа бидејќи Лукас се глупираше при резултат 0-1 и промашваше чисти зицери,ама денес Ајакс ако не прими 4 гола тоа ќе биди успех за нив..со онаква смешна одбрана нема што да бараат
Значи Х или двојче :D

Еве од мене.
Рома х2.
Баерн х2.
Челзи х2.
Спортинг 1.
ПСЖ х.

Фала друже. Идам денес на ПСЖ Х конечен, ПСЖ под, (-1.5) 2.

Cleavlend h1 -9,5 @ 1,85
New York h2 + 7,5 @ 1,85
vleze doublov, ama jas pameten prepisav od ovde nekoj hokej Islanders over 5,5 a zavrsi 0-0 :pos:
never again

denes
Barca 1,43 Barca u19 1,25 Chelsea x2 1,23 i uste edna za uslov na pogolema uplata

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom