Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не викам дека Челзи нема да тепа, него дека логиката е лоша. Иначе да, треба да е 2ка, али за посигурно х2, да не им се тресеме многу многу.Pa posebna prikazna e fala bogu, ova godina celzi e daleku podobar od lanskata
Nema vrska to tuku zborot mi bese deka salke e izguben momentalno i ne gledam zosto ne mozi celzi lagano da se pobedi utre i da si se zacvrsti na prvata pozicija, bidejki vo premier go ceka zgusnat raspored vo dekemvri[DOUBLEPOST=1416875619][/DOUBLEPOST]Poarno celzi ke go pisam na 1.85 odkolku barselona ili psg da me dupat na 1.25
Тргај ја ПСЖ и ставај колку сакаш.sporting maribor 2+
psg ajax 1
cska-roma gg
bate porto x2
Kolku bi uplatile na ova?
Нa вaкoв тикет не би стaил ни 20 денaри. Нaјде и ти бaш у Л.Ш. дa бaрaш "сигурици"sporting maribor 2+
psg ajax 1
cska-roma gg
bate porto x2
Kolku bi uplatile na ova?
True dat, ali nikad neznaesh koga kje bide eden od onie denovi koga sve kje iskochi, haha. Aj mozhe nema ni da pisham nisho denes.Нa вaкoв тикет не би стaил ни 20 денaри. Нaјде и ти бaш у Л.Ш. дa бaрaш "сигурици"![]()
Да ама челзи мора да го осигури првото место така да 2чеШалке е во добра форма, не верувам толку лесно да се предаде.. може и на Х да се проба
Значи Х или двојчеПСЖ е најсигурен кец денес против умрените Ајакс ако не ја наместат,Холандските екипи се најумрени во Европа моментално и не знаат кај тераат,во тоа нивно циркузанско првенство сите играат без одбрана и екипи составени од деца..Ајас на домашен терен имаше премногу среќа бидејќи Лукас се глупираше при резултат 0-1 и промашваше чисти зицери,ама денес Ајакс ако не прими 4 гола тоа ќе биди успех за нив..со онаква смешна одбрана нема што да бараат
Фала друже. Идам денес на ПСЖ Х конечен, ПСЖ под, (-1.5) 2.ПСЖ е најсигурен кец денес против умрените Ајакс ако не ја наместат,Холандските екипи се најумрени во Европа моментално и не знаат кај тераат,во тоа нивно циркузанско првенство сите играат без одбрана и екипи составени од деца..Ајас на домашен терен имаше премногу среќа бидејќи Лукас се глупираше при резултат 0-1 и промашваше чисти зицери,ама денес Ајакс ако не прими 4 гола тоа ќе биди успех за нив..со онаква смешна одбрана нема што да бараат
vleze doublov, ama jas pameten prepisav od ovde nekoj hokej Islanders over 5,5 a zavrsi 0-0Cleavlend h1 -9,5 @ 1,85
New York h2 + 7,5 @ 1,85