Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Абе ајде 1.70 за Саутемптон во гости. Астон Вила 2 месеца нема победа, а баш добро почнаа. Не знам, не ми се верува да изгубат и денес. 1х 2.20 сврзано со Гранада 1, Џенова 1 и Цедевита 1.
Ќе се проба и Астон Вила 1 и гг 11.00.

Иначе за утре Рома 2 2.55, мора пак да го ставам гифов
a2P7n1Z_460sa_v1.gif

Пак ќе се игра пред „празни“ трибини мислам.

Абе ајде 1.70 за Саутемптон во гости. Астон Вила 2 месеца нема победа, а баш добро почнаа. Не знам, не ми се верува да изгубат и денес. 1х 2.20 сврзано со Гранада 1, Џенова 1 и Цедевита 1.
Со оглед на формата на Саутемптон и тој коефициент е голем. Инаку ми се иде сеа у темата Премиер лига и да им се испосмеам на "експертите" што тераа мајтап за Саутемптон дека ќе се борел за опстанок сезонава.[DOUBLEPOST=1416847441][/DOUBLEPOST]Лајф:
Локо М. 1@1.67

Што знам ГГ ми е некако најсигурен тип за А. Вила - Саут., 1.95 коеф. во Вил Хил

На ситно ќе одиграм:

Астон Вила гг
Фенербахче Х2
Јонг Ајакс 1 у прво 2 у второ
Трој(ес) 2-4
Шафхаузен 2-4
Дизелдорф 2-5

Околу 15 коеф мислам има.

lol
колку ли е коеф. на ова....
1.1?
1.20-1.3 а за некои утакмици ваљда до 1.35 иде.

Треба многу утакмици да стаиш на 5/10 евра и да се молиш да бидат доволно расположени да има 1 гол а недоволно расположени за повеќе од 4.

Колку утови се овие значи локомотив чудо некое..... не влегува ова 1.....нема гол да падне тука си се маткаат горе долу како муви без глава.

1.20-1.3 а за некои утакмици ваљда до 1.35 иде.

Треба многу утакмици да стаиш на 5/10 евра и да се молиш да бидат доволно расположени да има 1 гол а недоволно расположени за повеќе од 4.
1.2 1.3

хммм
не е ич лошо ова

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom