Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
[emoji35] [emoji35]
Cist 1 ja imam ..ja klajv zasto ne mi se davase da uplatam 1000den ponedelnicki ..ali ima vreme do kraj .

Ако ми збориш за данската чист кец, ондак убаво, ако за Звезда, јбг. :D

Шо да кажам ја, ја имав 1 хендикеп (13,5) и педерите тепаа со точно 13 разлика. А ги сврзав со Звезда и Ефес двојки, Гранада - Алмерија и Џенова - Палермо 0-2 гола. И само таа ме летна за 1 поенче.

Да ти ебам баксузот шо го имам со темава. :tapp:

rsz_imag0845.jpg

Ах Фортуна таман откако губеа 1:2 се разиграа, направија пресврт 3:2 во 82-та мин. и пак примија гол Тимот кој на последните 4 натпревари примиле само еден гол

ne e moj tiketov ama 90+1 :place:
1463533_858761024164270_3743766011795926100_n.jpg

na seta maka :pos:
PBquiZI.png

Последно уредено:
вака за утре од мене:
Цска - Рома ГГ
Шалке - Челзи ГГ
уплата : 2000 , добивка : колко сака нека е
-------------------------
Шахтјор 1
Маклесфилд ГГ
уплата : 500 , добивка : колко сака нека е
------------------------
Бромлеј 2
Каизер 2
уплата : 500, добивка : колко сака нека е

СО СРЕЌА :нинџ:

1.20-1.3 а за некои утакмици ваљда до 1.35 иде.

Треба многу утакмици да стаиш на 5/10 евра и да се молиш да бидат доволно расположени да има 1 гол а недоволно расположени за повеќе од 4.
И притоа да не се викаш Стефан или Џони.

ПОСЛЕ ЕДЕН ВЕК ....

Attachments

• 10833625_882112621800955_577649461_n.jpg
    10833625_882112621800955_577649461_n.jpg
    45,5 KB · Прегледи: 66
Шалке е во добра форма, не верувам толку лесно да се предаде.. може и на Х да се проба
kakva forma ziti oko, gledaj vo grupata kako igrat so maribor nereseno doma, so sporting doma odvaj pobedija so penal 94 min. sporting so crven dva gola mu dade pred crveniot ne znaea koj pat da go fatat. Vo Germanija e tesko da se igra sekogas ama vakov Celzi ima da gi potopi jas mislam lani ko mu sibnaja 3 gola ova godina ne mu begat 3 najmalce plus mu falat nekolku igraci a celzi se kompletni mislam 2 ne se izbegnuva 1.85 koef.

Најјаката логика: Лани му шибнаа три па оваа година најмалце толку ќе му шибнат. :pos:
Добро бе кога ќе разберете дека секој меч е посебна приказна?

eve moj predlog za utre
CSKA - ROMA GG
SALKE CELZI 2
SPORTING MARIBOR 1

CSKA ROMA X2
SALKE CELZI GG
SPORTING MARIBOR 1

Зезнати се утре утакмиците особено овие од 18ч ми се ептен непредвидливи.

Може да се проба
Бате 1Х, Порто е скоро во четвртфинале така да и нерешено па дури и пораз не е нешто страшно, задњата играат дома со Шахтјор и ништо чудно да си играат нерешно.
Рома е фаворит со ЦСКА ама и Русите уште имаат шанси а плус дома на тоа руските мразови може да останат непоразени, затоа и тука 1Х може да се проба.
БАТЕ 1Х
ЦСКА 1Х прават 3,3 во Спортлајф

Најјаката логика: Лани му шибнаа три па оваа година најмалце толку ќе му шибнат. :pos:
Добро бе кога ќе разберете дека секој меч е посебна приказна?
Pa posebna prikazna e fala bogu, ova godina celzi e daleku podobar od lanskata :icon_lol:
Nema vrska to tuku zborot mi bese deka salke e izguben momentalno i ne gledam zosto ne mozi celzi lagano da se pobedi utre i da si se zacvrsti na prvata pozicija, bidejki vo premier go ceka zgusnat raspored vo dekemvri[DOUBLEPOST=1416875619][/DOUBLEPOST]Poarno celzi ke go pisam na 1.85 odkolku barselona ili psg da me dupat na 1.25

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom