iLoveРАКОМЕТ
kajganer
и макаби во 90та пенал

доста среќа имав а и солидна добивка 2600

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и макаби во 90та пенал
[emoji35] [emoji35]
Cist 1 ja imam ..ja klajv zasto ne mi se davase da uplatam 1000den ponedelnicki ..ali ima vreme do kraj .
И притоа да не се викаш Стефан или Џони.1.20-1.3 а за некои утакмици ваљда до 1.35 иде.
Треба многу утакмици да стаиш на 5/10 евра и да се молиш да бидат доволно расположени да има 1 гол а недоволно расположени за повеќе од 4.
ne e moj tiketov ama 90+1
![]()
na seta maka
![]()
Шалке е во добра форма, не верувам толку лесно да се предаде.. може и на Х да се пробаza utre Celzi 2 ima da gi nema Salke
kakva forma ziti oko, gledaj vo grupata kako igrat so maribor nereseno doma, so sporting doma odvaj pobedija so penal 94 min. sporting so crven dva gola mu dade pred crveniot ne znaea koj pat da go fatat. Vo Germanija e tesko da se igra sekogas ama vakov Celzi ima da gi potopi jas mislam lani ko mu sibnaja 3 gola ova godina ne mu begat 3 najmalce plus mu falat nekolku igraci a celzi se kompletni mislam 2 ne se izbegnuva 1.85 koef.Шалке е во добра форма, не верувам толку лесно да се предаде.. може и на Х да се проба
Pa posebna prikazna e fala bogu, ova godina celzi e daleku podobar od lanskataНајјаката логика: Лани му шибнаа три па оваа година најмалце толку ќе му шибнат.
Добро бе кога ќе разберете дека секој меч е посебна приказна?