Фан Клуб: Интер

mug-meme-close-enough.jpg

Абе ај не заебавајте сега, Милан имал подобар тим :pos:

Де Шиљо демек новиот Малдини, а детето недораснато нема ни 1% од тоа што Малдини го имал на негови години, Мексес вечниот плачко не е нити за во Ренова да игра, Рами и Запата не ги коментирам. Средината само кога ќе им ја видиш на чело со Мунтари и Есиен и знаеш дека се работи за мртов тим. Абе на Мунтари со закон треба да му се забрани да игра бе... И каков Шарави бе, 10 утакмици добри ги изигра и тоа беше тоа, му ебам грдиот со тоа селската фризура. А Торес :pos: :pos:

Само Менес и Де Јонг, другото е за во Напредок Кичево :D

Дури и самиот на себе си станувам досаден шо морам да пишувам мајке ми :facepalm: ама што да правам кога стварно преовладува општо слепило, и што е најлошо, ваљда само кај нас интеристиве го има.

Милан имал тим за во Напредок а Интер е фар ауеи подобар. СТВАРНО... Значи стварно јас не знам шта и коме... :pos: А бе видииии ги бе ахх беее, а бе од Парма посраната губиме и вас не ве фаќа револт бе! Добро логички ако изгувиш од последниот на табелата кој статус го заслужуваш?

Парма ни еба мајката во секоја смисла, не само резултатски, туку и во игра. Го имаме Видич кој јас стварно го поштовам ама човекот не функционира, Ранокија кинг оф кикс, Жуан, Додо, М'Вила и Д'Амбосио да не ги коментирам значи, луѓето кои сакаат да бидат искрени кажуваат се. Паласио аут, Кова многу е млад и му терба време, а како што видовме вечерва и тој не е баш добар, Оби.. и самите плукате не коментирам, Куз сејм.

Едино Ханданович и Гуарин, а тоа е премалце. И за жал Ханданович е голман и нема допринос во играта, Гуарин го гледавме на клупа така да и тој не е во форма.

Јас стварно не гледам причина и основа за потсмев кон други тимови во случајов, доволно и самите сме загрев. :pos::pos::pos:Значи јас поштовам некој да изреагира на мојов став (знам дека е екстермен и радикален а и не гледам како поинаку) ама она благо и несигурно, ама вие се понашате како да сме Барса, смешно е.

Сума сумарум.. Не знам по кој пат ги кажувам истите работи и ми се скурчи. Тимов е шит, тапа!
И не го споредувам со ниеден друг пошо е последено :гомце:
Ко можи Парма оваа сезона и Новара во изминатите да ни го начукаат излишно е да се коментира, само би се брукал (како вас) ако кажам и еден позитивен збор.

Го делев мислењето со членот погоре, ако пратиш од почеток ќе видиш, имаше и други незадоволни шо е и реално. Сеуште нешто конкретно да би го одвоило драстично од другите. Поздрав и не биди дете не се инати.

Последно уредено:
Го делев мислењето со членот погоре, ако пратиш од почеток ќе видиш, имаше и други незадоволни шо е и реално. Сеуште нешто конкретно да би го одвоило драстично од другите. Поздрав и не биди дете не се инати.

Поентата ни е дека и двата клуба се тешки мизерии, ама Милан е поголемата катастрофа..па она на тим не личи не заебавај,Мексес и Запата моментално во Партизан нема место да фатат а во Милан играат прва постава..пак кога ќе споредиш Ранокија и Хуан реално не се толку лоши,посебно Хуан прикажува ѕверски партии...Шарави јакиот играч а Нагатомо кој е најизгубен играч сам head to head го чуваше и го стопи...и ние сме за нигде ама од Милан нема послаба екипа

По заминувањето на Пандев и Мурињо слабо ве пратам, но знам дека тимот беше ѕверски уште пред тоа и со Манчини. Еве сега ви го гледам составот, тројца играчи познавам се на се.

Што е причината што е паднат толку Интер годинава, и оваа и предходната?

Сеуште ми е омилен тим во Италија па онака ме интересира.

Спортски поздрав.

Sent from my C5303 using Tapatalk

Dodo Man Of The Match!!!
Ова дефинитивно е друг и подобар Интер од претходните утакмици во калчото, е сега дали ги пукна еуфорија ради дербито или беа поќе мотивирани од Манчини ќе видиме ќе покажи времето.. Како и да е ова е сепак многу подобра формација од онаа на Мацари и баш ми беше ќеф шо сепак Нагатомо заличи на онај стариот со препознатливите продори по страна.Здравко растури , позитивно ме изненади. :) Кога ќе видиш дека на клупа ги има Хернанес, Освалдо, Видич, Мвила, Дамбросио, Кампањаро со паметна ротација и поголема минутажа на првите 2ца реално е да се надеваме на тоа 3то место и спас на сезоната, пошто реално калчото си е чорба. :)
Манчини нека си го тера својот филм ( шалот супер му стоеше :cool: ) и ако не е тврдоглав ко Мацари и си ги признава грешките на време, ќе ја наредиме до година да носиме патч на ракавите од лигата на шампиони. :)
Спортски поздрав

Дури и самиот на себе си станувам досаден шо морам да пишувам мајке ми :facepalm: ама што да правам кога стварно преовладува општо слепило, и што е најлошо, ваљда само кај нас интеристиве го има.

Милан имал тим за во Напредок а Интер е фар ауеи подобар. СТВАРНО... Значи стварно јас не знам шта и коме... :pos: А бе видииии ги бе ахх беее, а бе од Парма посраната губиме и вас не ве фаќа револт бе! Добро логички ако изгувиш од последниот на табелата кој статус го заслужуваш?

Парма ни еба мајката во секоја смисла, не само резултатски, туку и во игра. Го имаме Видич кој јас стварно го поштовам ама човекот не функционира, Ранокија кинг оф кикс, Жуан, Додо, М'Вила и Д'Амбосио да не ги коментирам значи, луѓето кои сакаат да бидат искрени кажуваат се. Паласио аут, Кова многу е млад и му терба време, а како што видовме вечерва и тој не е баш добар, Оби.. и самите плукате не коментирам, Куз сејм.

Едино Ханданович и Гуарин, а тоа е премалце. И за жал Ханданович е голман и нема допринос во играта, Гуарин го гледавме на клупа така да и тој не е во форма.

Јас стварно не гледам причина и основа за потсмев кон други тимови во случајов, доволно и самите сме загрев. :pos::pos::pos:Значи јас поштовам некој да изреагира на мојов став (знам дека е екстермен и радикален а и не гледам како поинаку) ама она благо и несигурно, ама вие се понашате како да сме Барса, смешно е.

Сума сумарум.. Не знам по кој пат ги кажувам истите работи и ми се скурчи. Тимов е шит, тапа!
И не го споредувам со ниеден друг пошо е последено :гомце:
Ко можи Парма оваа сезона и Новара во изминатите да ни го начукаат излишно е да се коментира, само би се брукал (како вас) ако кажам и еден позитивен збор.
Хуан е поим за цела одбрана на Милан. Им пушта 10 метра предност, ги надтрчува и им одзема топка. Детето злато вреди и заедно со Ковачиќ и Икарди се иднината на Интер.

Од Милан само нападот им вреди, брзи и експлозивни се на контра и тука лежи опасноста. За средина и одбрана се многу, многу послаби од нас.

Хуан е поим за цела одбрана на Милан. Им пушта 10 метра предност, ги надтрчува и им одзема топка. Детето злато вреди и заедно со Ковачиќ и Икарди се иднината на Интер.

Од Милан само нападот им вреди, брзи и експлозивни се на контра и тука лежи опасноста. За средина и одбрана се многу, многу послаби од нас.
Јас па мислам то им е каша. Имат едно крилце /АМ/треквартиста кое игра лажна деветка и игра 1 добра на 10 утакмици( Менез), го имат Торес изгубен во свемирот, Пацини му е најарен ама на клупа го држи, СЕС последно имаше само една добра сезона па сега почна да љуфка и зицери, некои ќе речат дека позицијата му е проблем али под Алегри не беше тоа.

Со колку разлика тепаме вечер?
Џабе пробуваш да ја оживееш темава брат!Тихо со неговите "мудри'' потези ја умре пасијата кон клубов и тука на форумов,а и богами низ цела европа.Познавам многу интераши кои веке го пратат Интер само на резултати.ком (за жал)

Почетен состав:
Хандановиќ, Нагатомо, Ранокија, Хуан, Додо, Гуарин, Кузмановиќ, Медел, Хернанес, Освалдо и Икарди

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom