Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го делев мислењето со членот погоре, ако пратиш од почеток ќе видиш, имаше и други незадоволни шо е и реално. Сеуште нешто конкретно да би го одвоило драстично од другите. Поздрав и не биди дете не се инати.
Хуан е поим за цела одбрана на Милан. Им пушта 10 метра предност, ги надтрчува и им одзема топка. Детето злато вреди и заедно со Ковачиќ и Икарди се иднината на Интер.Дури и самиот на себе си станувам досаден шо морам да пишувам мајке миама што да правам кога стварно преовладува општо слепило, и што е најлошо, ваљда само кај нас интеристиве го има.
Милан имал тим за во Напредок а Интер е фар ауеи подобар. СТВАРНО... Значи стварно јас не знам шта и коме...А бе видииии ги бе ахх беее, а бе од Парма посраната губиме и вас не ве фаќа револт бе! Добро логички ако изгувиш од последниот на табелата кој статус го заслужуваш?
Парма ни еба мајката во секоја смисла, не само резултатски, туку и во игра. Го имаме Видич кој јас стварно го поштовам ама човекот не функционира, Ранокија кинг оф кикс, Жуан, Додо, М'Вила и Д'Амбосио да не ги коментирам значи, луѓето кои сакаат да бидат искрени кажуваат се. Паласио аут, Кова многу е млад и му терба време, а како што видовме вечерва и тој не е баш добар, Оби.. и самите плукате не коментирам, Куз сејм.
Едино Ханданович и Гуарин, а тоа е премалце. И за жал Ханданович е голман и нема допринос во играта, Гуарин го гледавме на клупа така да и тој не е во форма.
Јас стварно не гледам причина и основа за потсмев кон други тимови во случајов, доволно и самите сме загрев.Значи јас поштовам некој да изреагира на мојов став (знам дека е екстермен и радикален а и не гледам како поинаку) ама она благо и несигурно, ама вие се понашате како да сме Барса, смешно е.
Сума сумарум.. Не знам по кој пат ги кажувам истите работи и ми се скурчи. Тимов е шит, тапа!
И не го споредувам со ниеден друг пошо е последено
Ко можи Парма оваа сезона и Новара во изминатите да ни го начукаат излишно е да се коментира, само би се брукал (како вас) ако кажам и еден позитивен збор.
Јас па мислам то им е каша. Имат едно крилце /АМ/треквартиста кое игра лажна деветка и игра 1 добра на 10 утакмици( Менез), го имат Торес изгубен во свемирот, Пацини му е најарен ама на клупа го држи, СЕС последно имаше само една добра сезона па сега почна да љуфка и зицери, некои ќе речат дека позицијата му е проблем али под Алегри не беше тоа.Хуан е поим за цела одбрана на Милан. Им пушта 10 метра предност, ги надтрчува и им одзема топка. Детето злато вреди и заедно со Ковачиќ и Икарди се иднината на Интер.
Од Милан само нападот им вреди, брзи и експлозивни се на контра и тука лежи опасноста. За средина и одбрана се многу, многу послаби од нас.
Џабе пробуваш да ја оживееш темава брат!Тихо со неговите "мудри'' потези ја умре пасијата кон клубов и тука на форумов,а и богами низ цела европа.Познавам многу интераши кои веке го пратат Интер само на резултати.ком (за жал)Со колку разлика тепаме вечер?