Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оби го прави Џонатан да изгледа како Пеле.
Оби мора надвор под итно,
Надвор од позиција играше, исто ко Паласио. И двајцата ко крила играа, ама мораше да се покријат бековите на Милан, особено Де Шиљо. Ваљда против други екипи ќе си играат на своја позиција. Плус една недела е Манчини тренер, сигурно ќе смисли нештоКовачич е убедливо најмизерен, не знам дали еуфоријата од дербито или самиот притисок го потисна ама денес е повеќе од катастрофален
Џони никој не ти е крив што Интер те прееба Т2 па да морало Милан да тепа.Не знам од кај да почнам..потенцирав еднаш дека грешен е изборот на трансферите..едноставно немаме ниту едно брзо крило во составот со добар центаршут туку сите се средни CM играчи каде се гушат еден со еден...
Второ Мацари толкав пичкарски и лузерски менталитет му наби на играчите што ниту Мурињо и Симеоне нема да го излечат,сите играчи после израмнувачкиот гол се понашаа како пички на теренот и беа задоволни со бод..
Милан е премногу мизерен и слаб тим а ние навидум технички поспремни не успеавме да наметниме иницијатива туку само ја лупаа Ранокија и Хесус топката нанапред без некоја идеа...секоја чест за Милан заслужија да победат бидејќи се помашка екипа и имаат појќе мадиња од нас..
Секоја чест за Паласио,Гуарин и Додо каде се обидуваат нешто да направат и беа најконкретни..посебно Гуарин каде ги доби сите можни дуели и глумеше и крило и напаѓач бидејќи немаме соодветни играчи за тие позиции