- Член од
- 28 ноември 2009
- Мислења
- 4.878
- Поени од реакции
- 7.118
Шо отров ?Дупла загуба денес, Арсенал изгуби и Дортмунд земаа бодови. Одам да пијам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо отров ?Дупла загуба денес, Арсенал изгуби и Дортмунд земаа бодови. Одам да пијам
Искрено и ве исплескавме, ама толку да се нема среќа да влезе топката само на нас може да ни се деси. 10% да беа прецизни ударите ќе победевме. ПоззичАце, нели ќе не плескавте бе
@Mojso @mkgunner ама и играчиве ви се многу поштењаци. Се некој чист начин бараат да шутнат, да не згрешат, да не ова не ова. Во фудбалов треба малце и дрзок да си. Не како Вилшер онака да се втуруваш на секој ама шутни ја, рокни ја, качи му се на некој на грб, како мајки Терези ви се играчите. Не дека тоа е лошо ама не функционира така денес светов.
позз и се глеаме на ОТ
Искрено и ве исплескавме, ама толку да се нема среќа да влезе топката само на нас може да ни се деси. 10% да беа прецизни ударите ќе победевме. Поззич
Sent from my iPhone using Tapatalk
Кога после ваков меч, против ваква одбрана на Јунајтед, во моменти кога немаа победа на гости до сега сезонава, а играа со Барнли, Лестер, ВБА и Сандерленд (освен Сити) стварно треба да си Арсенал да изгубиш. Реално Јунајтед не покажа ништо да заслужи победа, ама јебига.
RakijaШо отров ?
Rakija
#Победнички #Ментали #Тет
Претпазлив беше Јунајтед. Не се пушташе многу во напад туку чекаше можност преку контра тоа да го направи. Имаше во прво Ди Марија таква можност од брза контра да финишира (иако со пас кон Руни ќе беше поопасно зошто беше слободен и во подобра позиција). Падна голот, Арсенал се отвори уште повеќе и уште повеќе имавме простор за поопасни напади. Таа беше и целта на Ван Гал. Ме потсети на неколку дуели под САФ против Арсенал.
Инаку непостоечки офсајд му скинаа на Руни при отворена позиција за гол.