Barclays Premier League - Season 2014/2015

• Креатор на темата Креатор на темата Донев
  • Време на започнување Време на започнување

Кој да ја отвори новата тема за следната сезона?

• Вкупно гласачи
    83
Статус
Затворена за нови мислења.
Аце, нели ќе не плескавте бе :icon_lol:

@Mojso @mkgunner ама и играчиве ви се многу поштењаци. Се некој чист начин бараат да шутнат, да не згрешат, да не ова не ова. Во фудбалов треба малце и дрзок да си. Не како Вилшер онака да се втуруваш на секој ама шутни ја, рокни ја, качи му се на некој на грб, како мајки Терези ви се играчите. Не дека тоа е лошо ама не функционира така денес светов.

позз и се глеаме на ОТ
Искрено и ве исплескавме, ама толку да се нема среќа да влезе топката само на нас може да ни се деси. 10% да беа прецизни ударите ќе победевме. Поззич

Sent from my iPhone using Tapatalk

Циркуз е низок погрден збор за оваа утакмица. Кој од кој послаб, само шо лузерското повторно удри по Венгер и компанија.

Искрено и ве исплескавме, ама толку да се нема среќа да влезе топката само на нас може да ни се деси. 10% да беа прецизни ударите ќе победевме. Поззич

Sent from my iPhone using Tapatalk

Резултат 1:2 :свиркам: среќа на лотарија, бинго. Ако за ваков очаен Манчестер ви фали среќа, или проценти поуспешни удари не знам што да кажам.

@Ilumious и за тоа се повеќе сум сигурен дека е до Венгер или капитенот во најмала рака. Кога и да дојде нов играч, првата дерби утакмица душа остава на терен, и физички и психички. Ете го Санчез пример. Играта сеуште му е иста, али менталитетот со кој игра е за 180 степени поразличен од оној против Челзи.

( Во грешен подфорум сум постирал претходно :D )

Кога после ваков меч, против ваква одбрана на Јунајтед, во моменти кога немаа победа на гости до сега сезонава, а играа со Барнли, Лестер, ВБА и Сандерленд (освен Сити) стварно треба да си Арсенал да изгубиш. Реално Јунајтед не покажа ништо да заслужи победа, ама јебига.

Жиру многу јаки голови дава, го има тој убиствен шут во аголче. Да стартува следна ако е подготвен, мислам дека ќе влезе во форма периодов и ќе не извади од гомнава, не ја бива Санчез против сите

Дајте линк од промашувањето на Ди Марија не видов а се зборува доста

Браво, честито за победата. Се присетив на победите на Ферги против Арсенал од периодот 2007, 2008 каде што Арсенал правеа акции, шанси, напаѓаа, ама Ферги го добива тактички дуелот. Разликата е што во победава немаше никаква тактика и организираност кај Јунајтед (особено ова, во одбрана) како тогаш, туку сега изгубивме од еден катастрофален Јунајтед заедно со својот тренер.

Изгубивме поради неспособноста на напаѓачите да ја завршат акцијата, поради комплексите. На оваа крпена одбрана, "најдобриот напад" не успеваше да направи една шанса и да шутне во гол. Сеуште е овој Јунајтед многу очаен. Затоа сум лут највеќе на своите, ради неспособноста. Вилшер и Велбек изгореа од желба па заборавија да му подаваат на Санчез. Да му подаваа повеќе може ќе тепавме, и онака моментално сме one-man тим.

Кога после ваков меч, против ваква одбрана на Јунајтед, во моменти кога немаа победа на гости до сега сезонава, а играа со Барнли, Лестер, ВБА и Сандерленд (освен Сити) стварно треба да си Арсенал да изгубиш. Реално Јунајтед не покажа ништо да заслужи победа, ама јебига.

Претпазлив беше Јунајтед. Не се пушташе многу во напад туку чекаше можност преку контра тоа да го направи. Имаше во прво Ди Марија таква можност од брза контра да финишира (иако со пас кон Руни ќе беше поопасно зошто беше слободен и во подобра позиција). Падна голот, Арсенал се отвори уште повеќе и уште повеќе имавме простор за поопасни напади. Таа беше и целта на Ван Гал. Ме потсети на неколку дуели под САФ против Арсенал.

Инаку непостоечки офсајд му скинаа на Руни при отворена позиција за гол.

Претпазлив беше Јунајтед. Не се пушташе многу во напад туку чекаше можност преку контра тоа да го направи. Имаше во прво Ди Марија таква можност од брза контра да финишира (иако со пас кон Руни ќе беше поопасно зошто беше слободен и во подобра позиција). Падна голот, Арсенал се отвори уште повеќе и уште повеќе имавме простор за поопасни напади. Таа беше и целта на Ван Гал. Ме потсети на неколку дуели под САФ против Арсенал.

Инаку непостоечки офсајд му скинаа на Руни при отворена позиција за гол.

Е, и мене ме потсети на тоа, баш пишав погоре. Само што тогаш бевте коска, Арсенал не можеше да стигне до шанса туку-така, а утакмицава лесно можеше да биде и 3-0 додека да стигнеше шанса на Јунајтед. Тука е разликата, а иначе идејата беше океј.

Да не му постирам на овој погоре што му беше пишувано на Рики за тоа побединчки менталитет. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom