Филмови, режисери, актери: Генерална дискусија

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Варијабли при оцена (покрај основните)
1. Римејк е на шведскиот.
2. Даниел Крег.

?
Шведските се супер, посебно гледани како целина се речиси перфектни.

И американската верзија на филмот беше одлична, иако малку поразлична од оригиналните филмови.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Magic in the Moonlight- Добар. Можеби и во топ 5 на годинава би ми влегол филмов.
8/10 му давам..онака Вуди филмче.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
4.002
Поени од реакции
4.245
Magic in the Moonlight- Добар. Можеби и во топ 5 на годинава би ми влегол филмов.
8/10 му давам..онака Вуди филмче.
Мене Blue Jasmine ми беше подобар. Да, баш е Вуди филмче, како и сите негови, убаво, магично под месечева светлина. Јас 7 му дадов, Blue Jasmine сум го оценил 8, а Vicky Cristina 9 кој ми е најдобро рангиран од последната деценија негови филмови. Ема Стоун прекрасна, заљубен сум во неа и Ема Вотсон :love::love::love:

иначе те видов, ама беше во сосем друг блок и после во гужва ми замина да те поздравам :D

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.620
Поени од реакции
59.444
Варијабли при оцена (покрај основните)
1. Римејк е на шведскиот.
2. Даниел Крег.

?
Извини, грешка. Шведскиот го гледав, после тоа решив да не го гледам римејкот. Не е дека ми беше лош ама некако не уживав премногу во филмот.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.744
Поени од реакции
52.702
Извини, грешка. Шведскиот го гледав, после тоа решив да не го гледам римејкот. Не е дека ми беше лош ама некако не уживав премногу во филмот.
Countdown си заборавил :D

Член од
5 април 2012
Мислења
8.151
Поени од реакции
8.946
Филм како филм поединечно беше добар, ако ја гледаш целата трилогија тогаш е многу подобро

Hurin

Pokerface bastard
Член од
3 јуни 2009
Мислења
8.543
Поени од реакции
14.678
Eva green ti e novata monica belluci(ne vo lepota)
Ja koristat samo za seksapil i seks sceni

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.400
Поени од реакции
85.351
Него никој не спомнува за новиов Бонд филм..сега за сега it shapes up nicely..MyloXyloto спомна дека женскана од Сината е најтопла боја ќе биде женскиот лик, а во меѓувреме се знаат и некои други улоги...
Нормално Даниел Крег ќе биде Бонд, а Сем Мендес ќе биде директорот..

За кинематографијата ќе се грижи Хојте Ван Хојтема- човекот што има име како негативец од 007 филмовите, и ќе го замени Роџер Дикинс кој што во Скајфол заврши ФЕНОМЕНАЛНА работа....Дикинс и Хичкок..тоа се тие луѓе што ти е жал што никогаш не освоиле Оскар..

"Мускулите" на главниот негативец ќе биде Дејв Баутиста ака Дракс од Гардијанс оф д Галакси.

А главниот негативец ќе биде човек што никогаш не ми текнало дека ќе биде негативец во филмов и покрај тоа што е ПЕРФЕКТЕН избор..ама ете не знам зошто тотално го заборавив.

КРИШТОФ (ор уатевр) ФАКИНГ ВОЛЦ !
:cuc:

ДИС ГОН БИ ГУД

Eva green ti e novata monica belluci(ne vo lepota)
Ja koristat samo za seksapil i seks sceni

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.645
Поени од реакции
34.064
Како ви се чека толку, јас мајмуните пред 2-3 недели ги гледав.
Bomba, ova komunistive i io te lazat, kakvo cekanje kakvi nedeli. Koga ke izleze hd rip (6-8 giga) iskaca i bluray sledniot den.
Eden den cekanje nisto ne menja, duri io go odlozi mockingjay za eden den.
Za eden den, vidi koga added, ke si gledam ko covek.
http://i.imgur.com/ferkMML.png

Него никој не спомнува за новиов Бонд филм..сега за сега it shapes up nicely..MyloXyloto спомна дека женскана од Сината е најтопла боја ќе биде женскиот лик, а во меѓувреме се знаат и некои други улоги...
Mene ovaa ne mi e zeska.

Potpisuvam! :D

Kajgana Shop

На врв Bottom