- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Варијабли при оцена (покрај основните)Мене пак не ми се допадна нешто посебно The girl with the dragon tattoo. Gone нешто со Афлеци имам гледано ама не овој.
Mockinjay countdown: 1 day.
Шведските се супер, посебно гледани како целина се речиси перфектни.Варијабли при оцена (покрај основните)
1. Римејк е на шведскиот.
2. Даниел Крег.
?
Мене Blue Jasmine ми беше подобар. Да, баш е Вуди филмче, како и сите негови, убаво, магично под месечева светлина. Јас 7 му дадов, Blue Jasmine сум го оценил 8, а Vicky Cristina 9 кој ми е најдобро рангиран од последната деценија негови филмови. Ема Стоун прекрасна, заљубен сум во неа и Ема ВотсонMagic in the Moonlight- Добар. Можеби и во топ 5 на годинава би ми влегол филмов.
8/10 му давам..онака Вуди филмче.
Извини, грешка. Шведскиот го гледав, после тоа решив да не го гледам римејкот. Не е дека ми беше лош ама некако не уживав премногу во филмот.Варијабли при оцена (покрај основните)
1. Римејк е на шведскиот.
2. Даниел Крег.
?
Countdown си заборавилИзвини, грешка. Шведскиот го гледав, после тоа решив да не го гледам римејкот. Не е дека ми беше лош ама некако не уживав премногу во филмот.
Филм како филм поединечно беше добар, ако ја гледаш целата трилогија тогаш е многу подоброИзвини, грешка. Шведскиот го гледав, после тоа решив да не го гледам римејкот. Не е дека ми беше лош ама некако не уживав премногу во филмот.
Значи вечер во Кавадарци, македонска премиераMockinjay - одложена за утре
Eva green ti e novata monica belluci(ne vo lepota)
Ja koristat samo za seksapil i seks sceni
Bomba, ova komunistive i io te lazat, kakvo cekanje kakvi nedeli. Koga ke izleze hd rip (6-8 giga) iskaca i bluray sledniot den.Како ви се чека толку, јас мајмуните пред 2-3 недели ги гледав.
Mene ovaa ne mi e zeska.Него никој не спомнува за новиов Бонд филм..сега за сега it shapes up nicely..MyloXyloto спомна дека женскана од Сината е најтопла боја ќе биде женскиот лик, а во меѓувреме се знаат и некои други улоги...
Potpisuvam!
Abe dobro e da se drvat ku*ina ama glupo e hollywood da i ja cedi mladosta so takvi ulogi. Ne veruvam da i smeta neze mnogu posho evropejka e ama toa deka ja kinat i na krajot ke ja batalat e mnogu glupo