- Член од
- 26 јуни 2013
- Мислења
- 3.597
- Поени од реакции
- 14.641
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Варијабли при оцена (покрај основните)Мене пак не ми се допадна нешто посебно The girl with the dragon tattoo. Gone нешто со Афлеци имам гледано ама не овој.
Mockinjay countdown: 1 day.
Шведските се супер, посебно гледани како целина се речиси перфектни.Варијабли при оцена (покрај основните)
1. Римејк е на шведскиот.
2. Даниел Крег.
?
Мене Blue Jasmine ми беше подобар. Да, баш е Вуди филмче, како и сите негови, убаво, магично под месечева светлина. Јас 7 му дадов, Blue Jasmine сум го оценил 8, а Vicky Cristina 9 кој ми е најдобро рангиран од последната деценија негови филмови. Ема Стоун прекрасна, заљубен сум во неа и Ема ВотсонMagic in the Moonlight- Добар. Можеби и во топ 5 на годинава би ми влегол филмов.
8/10 му давам..онака Вуди филмче.
Извини, грешка. Шведскиот го гледав, после тоа решив да не го гледам римејкот. Не е дека ми беше лош ама некако не уживав премногу во филмот.Варијабли при оцена (покрај основните)
1. Римејк е на шведскиот.
2. Даниел Крег.
?
Countdown си заборавилИзвини, грешка. Шведскиот го гледав, после тоа решив да не го гледам римејкот. Не е дека ми беше лош ама некако не уживав премногу во филмот.
Филм како филм поединечно беше добар, ако ја гледаш целата трилогија тогаш е многу подоброИзвини, грешка. Шведскиот го гледав, после тоа решив да не го гледам римејкот. Не е дека ми беше лош ама некако не уживав премногу во филмот.
Значи вечер во Кавадарци, македонска премиераMockinjay - одложена за утре![]()
Eva green ti e novata monica belluci(ne vo lepota)
Ja koristat samo za seksapil i seks sceni
Како ви се чека толку, јас мајмуните пред 2-3 недели ги гледав.
Него никој не спомнува за новиов Бонд филм..сега за сега it shapes up nicely..MyloXyloto спомна дека женскана од Сината е најтопла боја ќе биде женскиот лик, а во меѓувреме се знаат и некои други улоги...