Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Да ми помогне некој каде е линкот за иселување во Шведска? Не знам дали беше во темата за ауфидерзен или сл тема, ........ се убив од барање

Каде се продаваат штипки за кравати? Некоја посебна продавница за вакви работи?
jcrew_mens_new_04-711488-711622.jpg

И да и не. Ми треба линкот (или името) до сајтот за миграции и сл во шведска. Беше во некој пост, али јбга, не го букмаркирав и сега ...........:([DOUBLEPOST=1416371069][/DOUBLEPOST]
Каде се продаваат штипки за кравати? Некоја посебна продавница за вакви работи?
jcrew_mens_new_04-711488-711622.jpg
Се викаат шноли, и ги има во скоро секоја посериозна фирма што продава вратоврски
ГТЦ на приземје и на први кат има 5-6 дуќани, имиња не знам, .... во Џамбо одма кога ќе се качиш по елеваторот, .......

Ми треба за утре сабајле, кои беа фирмите што вршат превоз на пратки од една до друга локација низ Скопјево?

Благодарам однапреТ.

Ми треба за утре сабајле, кои беа фирмите што вршат превоз на пратки од една до друга локација низ Скопјево?

Благодарам однапреТ.
Брза пратка , ГЛС ( кај полициската станица беко)

Благодарам однапреТ.
Види дали ке ти одговараат Курир, на нивниот сајт имаш мапа со локација каде се наоѓаат.
bkDJdxK.jpg
Доколку не ти одговараат, овде ке можеш да ги пронајдеш сите фирми кои имаат лиценца за пренос на пратки.

Последно уредено:
Види дали ке ти одговараат Курир, на нивниот сајт имаш мапа со локација каде се наоѓаат.
bkDJdxK.jpg
Доколку не ти одговараат, овде ке можеш да ги пронајдеш сите фирми кои имаат лиценца за пренос на пратки.

Бонбона, фала!

Заменски глави за електрични четки за заби Oral-B?
7.oralb-toothbrush-head-vitality-precision-clean.jpg
Слабо гледам на тапатоков, ама ми се чини дека Аца Лукас ти е на аватар. И само заради тоа, кажи колку ти требаат, ти носам оригинални [emoji1]

некој да не знае каде има соленоиди (електромагнетни вентили) низ скопјево? Посебно некоја веб страна ако има супер ќе е :)

Експертс и Хипа Пи.[DOUBLEPOST=1416469771][/DOUBLEPOST]
sudski ovlasten preveduvac u kisela voda ili centar nekade?

Најдбро е на Златна Книга да провериш. Има категорија судски преведувачи, и може на мапа да видиш кој каде е.[DOUBLEPOST=1416469958][/DOUBLEPOST]
Ми треба од оние канцелариските теписи/теписони од крај до крај што одат, не знам како да ги објаснам, еве вака нешто:
file000731081179.jpg

Знае некој каде се продаваат и како иде од квадрат цена?

Во Карпет Макс имаат голем избор на теписони.

Последно уредено:
не не , ме опљачкаа тие за серво мотори што вредат 3 долари им платив 550 денари, не фала :D

Алфаелектроник во Битола. Вршат и испорака низ мк. И јас пазарев од логинг ама овие од алфа се далеку поевтини. За компонентите што ги земав јас цените во алфа се 3-4 пати пониски што е огромна разлика.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom