Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Дечки, знаете ли кај може да најдам оригинали од Леб и Сол и Архангел?
Гледав на страницата на Југотон, ама некако нема ...

Дечки, знаете ли кај може да најдам оригинали од Леб и Сол и Архангел?
Гледав на страницата на Југотон, ама некако нема ...
Иди директно во Југотон, не им се замараат многу на тоа страните. Пред година дена кога беше актуелен концертот на Архангел, во Југотон гледав на полиците нивни албуми, а сум гледал на излог и од Леб и Сол. Иди 100 посто наоѓаш нешто.

В'на? :) Локација Скопје, или во близина на Аеродром би било идеално.

full_5493_17364_HowtoDyeWoolYarntheEasyWay_1.jpg

В'на? :) Локација Скопје, или во близина на Аеродром би било идеално.

full_5493_17364_HowtoDyeWoolYarntheEasyWay_1.jpg
У Аеродром неам сретнато. На женски пазар на бит пазар има. Спроти полициската станица има дуќан само за таа намена со избор на бои, дебелина, вид на конец.
Друга локација, на рекорд, продавницата на Тетекс.

Ај сега ја, со моите луди идеи

Каде во Скопје можам да најдам човек што изработува метални привезоци. Значи ништо комплицирано, без филиграни или други работи тешки за изработка. Ако знаете некој близок сакам да стапам во контакт со него. :)
original_handmade-silver-folk-heart-pendant.jpg

Имаш на рекорд кај автобуската станица. Комунистички изгледа дуќанот, познато име имаше, ама климакс јак, го заборавив.

Мислиш ваљда на Багат. Таму нема конец, само игли за плетење.

Ај сега ја, со моите луди идеи

Каде во Скопје можам да најдам човек што изработува метални привезоци. Значи ништо комплицирано, без филиграни или други работи тешки за изработка. Ако знаете некој близок сакам да стапам во контакт со него. :)
original_handmade-silver-folk-heart-pendant.jpg

Единствено што ми текнува е на уличните продавачи на накит. На улица Македонија кај Шпаркасе банка стоеше често еден со 2-3 табли изложени рачно изработен накит.

Ваков брод или нешто слично (може и помал да е )? И како им се движи цената одприлика :)

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    112,7 KB · Прегледи: 24

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom