kooperativa
Г-ин Пола Милениум
- Член од
- 2 октомври 2012
- Мислења
- 7.633
- Поени од реакции
- 8.601
Да ми помогне некој каде е линкот за иселување во Шведска? Не знам дали беше во темата за ауфидерзен или сл тема, ........ се убив од барање
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И да и не. Ми треба линкот (или името) до сајтот за миграции и сл во шведска. Беше во некој пост, али јбга, не го букмаркирав и сега ...........Ова го бараш?
Се викаат шноли, и ги има во скоро секоја посериозна фирма што продава вратоврскиКаде се продаваат штипки за кравати? Некоја посебна продавница за вакви работи?![]()
Брза пратка , ГЛС ( кај полициската станица беко)Ми треба за утре сабајле, кои беа фирмите што вршат превоз на пратки од една до друга локација низ Скопјево?
Благодарам однапреТ.
Брза пратка , ГЛС ( кај полициската станица беко)
Види дали ке ти одговараат Курир, на нивниот сајт имаш мапа со локација каде се наоѓаат.Ми треба за утре сабајле, кои беа фирмите што вршат превоз на пратки од една до друга локација низ Скопјево?
Благодарам однапреТ.
Слабо гледам на тапатоков, ама ми се чини дека Аца Лукас ти е на аватар. И само заради тоа, кажи колку ти требаат, ти носам оригинални [emoji1]Заменски глави за електрични четки за заби Oral-B?
![]()
некој да не знае каде има соленоиди (електромагнетни вентили) низ скопјево? Посебно некоја веб страна ако има супер ќе е![]()
sudski ovlasten preveduvac u kisela voda ili centar nekade?
Ми треба од оние канцелариските теписи/теписони од крај до крај што одат, не знам како да ги објаснам, еве вака нешто:![]()
Знае некој каде се продаваат и како иде од квадрат цена?
???Знае некој кај може да најдам Џек Дејниелс маица низ Скопјево??
Си доаѓа со купено шише.
не не , ме опљачкаа тие за серво мотори што вредат 3 долари им платив 550 денари, не фала![]()