Каде може да најдам? (Општи прашања)

• Креатор на темата Креатор на темата goodman_91
  • Време на започнување Време на започнување
Барам рачна хефталица за дрво т.е јас ја користев за дрво а ја бива и за други тврди предмети. Се работи за обична механичка, не пневматска или електрична.

s-49352-1400488244.jpg

Некој да видел некаде да се продава?

ја има сегде од тезга на пазар па до специјализираните продавници за алат, ја има во Бриколаж, Електроелемент, Меркур, Хубо......

Каде може во Скопје да се заменат српски динари? За денари или евра, сеедно :)

Некој да не знае случајно? Во Џамбо/Веро проверив нема.

Провери тука! Јас негде крај на август од таму земав, мали, ко за во кола со лепенка, 150-60 денари. :)

Имате ли некој искуство со Никол Дент стоматолошката ординација и Терадент спроедба меѓу овие две (услуга, квалитет и цена) ми треба бидејќи сакам да менувам матичен стоматолог ( а овие две ми се места каде што имам попуст)

Другари сте сретнале ли негде у СК ваква количка за продавање и да биде до кај 150 евра?

Ми треба од оние канцелариските теписи/теписони од крај до крај што одат, не знам како да ги објаснам, еве вака нешто:
file000731081179.jpg

Знае некој каде се продаваат и како иде од квадрат цена?

Ми треба од оние канцелариските теписи/теписони од крај до крај што одат, не знам како да ги објаснам, еве вака нешто:
file000731081179.jpg

Мене ми текнува на Шартекс во индустриската зона во пинтија ама нз која цена е

file000731081179.jpg

Мислaм имa вo Брикoлaж, прoвери

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

file000731081179.jpg

На пластичарска има сигурно!!! Јас купував, цени во зависност од квалитетот. Од 160 ден, па дури до 400 за м2.

Заменски глави за електрични четки за заби Oral-B?
7.oralb-toothbrush-head-vitality-precision-clean.jpg

Знае некој кај може да најдам Џек Дејниелс маица низ Скопјево??

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom