Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Кај ја спомнав кај се запустив упичку матер нека фатам..страм да му е,ја направија ѓупската и му ја пуштија победата да му ебам арапите

Кај ја спомнав кај се запустив упичку матер нека фатам..страм да му е,ја направија ѓупската и му ја пуштија победата да му ебам арапите

Добар бет беше, нема врска што не излезе. Не е секогаш value бетот добитен, ниту пак е секогаш undervalue бетот губитен. Она што е важно се гледа долгорочно, а не на секој поединечен бет.

Каде има да се игра поени на играчот во ова нашиве кладилници ?
Мајкл Картер Вилијамс 16.5+
После првите пропуштени 7 натпревари во сезоната, Вилијамс се врати во тимот на Филеделфија и на 3 меча играше во просек од 30 мин на теренот, сите 3 утакмици ги играа на гости, постигнати поени- Далас 19, Хјустон 13, Сан Антонио 16.

Веспрем - Вардар 2хен (+4.5) 1.93 се наоѓа на интернет.

Ќе паѓа и хендикепов и коефициентов според мене, ги потцениле Вардар многу + Абутовиќ ќе игра сега.

1.81 за х2. Па ако се повикани сите значи ќе играат озбилно и нема да има пуштање, а вака на хартија се 235 пати поквалитетни од Мали.

Добро треба да се земе во предвид дека јас и ти ја прогнозираме утакмицата па можно е да дојде до пуштање на бодови.

Најдов нешто на гугл.. курци палци, ти реков ми рече ...каде нивниот капитен изјавува дека ќе одат на победа за да го продолжат 100% победничкиот низ и дека ќе играат за нивната чест и се разбира нивните навивачи..и мене ми е страв од пуштање ама вака пак од друга перспектива кога ќе размислиш пак зошто да му пуштат?..сепак 4 и кусуро е коефициентот..

Плус фактот дека играат Алжир се белци а Мали ѓупци доволно ме охрабрува да ја пишам двојка

Ako vie dvajcata ja izigrate x2, ondak ja odam all in 1i si svirkam oti znam deka Mali petarda min roka.
:cool::свиркам:

vo koja kladilnica ima da se oblozuvas na pooeni za igraci od natprevar vo nba liga ?

Во Betcity има да се игра систем во систем? Ама не оној класичниот 3/4 и 2/4 со 8 различни утакмици туку да речеме 3/4 и 4/4 со исти 4 утакмици? Пример, како тикетот постиран на претходната страна од Србија.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom