Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
mnogu golem koef, razlog ?Botafogo-Figuirense 2 !!!
Tolku od alzhircite.. ://
Кај ја спомнав кај се запустив упичку матер нека фатам..страм да му е,ја направија ѓупската и му ја пуштија победата да му ебам арапите
1.81 за х2. Па ако се повикани сите значи ќе играат озбилно и нема да има пуштање, а вака на хартија се 235 пати поквалитетни од Мали.
Добро треба да се земе во предвид дека јас и ти ја прогнозираме утакмицата па можно е да дојде до пуштање на бодови.
Најдов нешто на гугл.. курци палци, ти реков ми рече ...каде нивниот капитен изјавува дека ќе одат на победа за да го продолжат 100% победничкиот низ и дека ќе играат за нивната чест и се разбира нивните навивачи..и мене ми е страв од пуштање ама вака пак од друга перспектива кога ќе размислиш пак зошто да му пуштат?..сепак 4 и кусуро е коефициентот..
Плус фактот дека играат Алжир се белци а Мали ѓупци доволно ме охрабрува да ја пишам двојка
Ako vie dvajcata ja izigrate x2, ondak ja odam all in 1i si svirkam oti znam deka Mali petarda min roka.
Во моцарт и бет сити имаш кладење на играчиvo koja kladilnica ima da se oblozuvas na pooeni za igraci od natprevar vo nba liga ?
И МарБет истотакаВо моцарт и бет сити имаш кладење на играчи