- Член од
- 5 април 2012
- Мислења
- 8.152
- Поени од реакции
- 8.946
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
The Missing (2014)
По изгледани 2 епизоди можам да кажам дека оваа серија вреди да се гледа. Приказната се врти околу случувањата во едно мало француско село кога на денот кога Франција станува светски шампион во фудбал до 1998ма исчезнува мало детенце на еден британски пар. Во филмот има десетина ликови секој на свој начин поврзан со настаните и сите тие имаа тајни кои што се обидуваат да ги сокријат. Дејството е презентирано напоредно во неколку временски линии и е доста динамично. Сега за сега од мене 9/10
Сум бил грешка во врска со timeline-от на серијата. Детето исчезнува во 2006та а мене првиот впечаток ми беше дека натпреварот е финалето од 1998. На едно место имаше и постер од Трезеѓе. Како и да е одлично се развива серијатаМногу јака, браво за предлогот!
Мене сосема добра ми беше, голем арсенал на ликови со длабочина, и одлично нараторство има низ серијатa нараторот цело време врти некои егзистенцијални прашања и проблеми на заедницата, и самиот концепт на организираност и хиерархија у еден затвор е интересен и примамлив за гледање, покрај сета визуализација на брутално насилство, nudity, силувања и слични HBO пропратни елементи.Ја глеал некој Оз?Си глеав од the wire исечоци и во коментарите ја препорачаа, као на слично ниво е.
Глупи се американците , не ја сфаќаатМене серијата ми е фантастична. Овој текст врска нема![]()
glej walking dead.Да ми каже некој предлог серија Sci-Fi, post apocalyptic... нешто како The 100, Terra Nova ...