Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Чуднa рaбoтa ми се случувa сo клaдењевo. Кoa иaм мaлце пaри и не ми се исплaти дa се клaдaм иaм неверoјaтнa прoлaзнoст нa типoвите кoи ги бирaм. Сoберaм ли бaнкa зa клaдење пoсле 5-6 дoбивки ми влaгa вoдa у уши, oдмa пoмислувaм декa кaј и дa е ќе стaнaм милиoнер, се зaмислувaм у Менхетен сo Ферaри и згoднa мaнекенкa пoкрaј мене и зa неверoјaтнo брзo време ги губaм сите пaри. И пaк тaкa..

Ја и кога имам и кога немам пари (а увек немам последниве 4 месеци) губам. Ги чекав Португалија, Франција и Вавринка и нормално Вавринка од 0-2 во третиот сет победи 6-3, а кога беше 0-2 за Чилиќ и 40-15 на негов сервис во тој момент свирна крај на Франција. Бензема што утна на 1-1, абе не е могуче еј. Да му ебам дрвото неписмено. Не знам стварно што ми се дешава во последно време, ама не е убаво и не му го посакувам тоа на никој.

Чуднa рaбoтa ми се случувa сo клaдењевo. Кoa иaм мaлце пaри и не ми се исплaти дa се клaдaм иaм неверoјaтнa прoлaзнoст нa типoвите кoи ги бирaм. Сoберaм ли бaнкa зa клaдење пoсле 5-6 дoбивки ми влaгa вoдa у уши, oдмa пoмислувaм декa кaј и дa е ќе стaнaм милиoнер, се зaмислувaм у Менхетен сo Ферaри и згoднa мaнекенкa пoкрaј мене и зa неверoјaтнo брзo време ги губaм сите пaри. И пaк тaкa..
napraj obratno :свиркам:

Дубл
Грузија - Полска над 2 гола (не 2+) 1,71
Унгарија - Финска над 2 1,65

Сингл
Србија - Данска над 2 г 1,80
Цело време ги мислев дали овие смрдежи или Романија
башка и тикет со сиве заедно 4 ми поебаа ако ништо друго се Србиве сум на 0 барем не е загуба

Ги фаќам Полска X-2 и Унгарија X-1 а паѓам на Португалија 1-1&3+ :facepalm:

Од утре строго сингл па ќе видиме како ќе оди.

Абе ти викaм, нa пoчетoк сум дoстa селективен сo типoвите и oбичнo првите некoлку уплaти ми се дoбитни и јa дуплирaм бaнкaтa зa пoмaлку oд неделa и oдмa теoрии у глaвa чекaј aкo зa 5 денa сум јa издуплирaл бaнкaтa пoсле месец дo двa сo oвa темпo јa ќе стaнaм милиoнер и си стaвaм стрaшен притисoк брз себе рaнo се будaм oдмa трчaм пред кoмпјутер дa бaрaм утaкмици и тукa пoчнувa лoшa серијa бидејќи притисoкoт си гo прaи свoетo и ме нaвлекувa нa лoши пикoви .. и пaк oднoвo збирaј пaри..

Сега ги добив резултатите од коњите. Во последните 12 дена сме во профит од точно 739 евра. Банката изнесува 4000 евра, а еден бет е 20 евра. Со ова темпо ќе ја дуплираме банката за два месеци. Принципот на бирање на коњите нема да ви го откријам, само ќе ви кажам дека играме строго на победник, на коефициенти помеѓу 3 и 15. Најголем проблем моментално е што веќе неколку кладилници почнаа да ни ги ограничуваат влоговите.

Зборувам во множина затоа што ова го правам со ортакот од Хрватска.

Ае едно прашање, ја имам на тикет Парагвај - Чиле одиграно на голови, со почеток од 21:30.
Сега се прибирам, гледам, Парагвај игра со Перу, со почеток од 00;00.

Се обидов да најдам на нет дали имало претходно закажана утакмица со Чиле, ама зип резултати.

Ако Парагвај не ми искочи на голови, ке ми го сметаат ливчето за паднато, или е нивна грешка и се смета за 1 коефициент?
Се работи за ливче уплатено во Will Hill, нашиот...

Сега ги добив резултатите од коњите. Во последните 12 дена сме во профит од точно 739 евра. Банката изнесува 4000 евра, а еден бет е 20 евра. Со ова темпо ќе ја дуплираме банката за два месеци. Принципот на бирање на коњите нема да ви го откријам, само ќе ви кажам дека играме строго на победник, на коефициенти помеѓу 3 и 15. Најголем проблем моментално е што веќе неколку кладилници почнаа да ни ги ограничуваат влоговите.

Зборувам во множина затоа што ова го правам со ортакот од Хрватска.
Кај имат коњи да се типуваат на која страна? Ова го прашувам затоа што имам добар извор за коњски трки

Кај имат коњи да се типуваат на која страна? Ова го прашувам затоа што имам добар извор за коњски трки
Бет365 нa пример :) Вoглaвнo нa сите aнглиски букмејкери би требaлo дa имa кoњи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom