Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Дa бе ВИП мoжеa зaбoрaив тoa aмa тешкo дoстижнo е зa oбичните смртници. Илјaдници еврa требa дa свртиш.

Ефес-Реал над 76 кошеви да дадат домаќините ја чекав за 2000, они завршаваат 75-73.

fintata e toa sto nie koa fakjame gi osekjame parite (gi zimame odma od kladilnica) i odma gi spickuvame , edno iskacanje u kafana -disko-kafic si poebal 2 000ki :D a tebe ti stojat na karticka parite i gi vadis ednas na sto godini

Велиш? :D Ајде собери овде колку сум извлекол во недела дена, од 24.10 до 30.10, и тоа само на една картичка.

sk.jpg[DOUBLEPOST=1415994607][/DOUBLEPOST]
Pazi imal solidni primanja od kladilnicite ... imas voski ti nisto drugo

Не сум јас крив што си ти само уште едно глупо дете. :)

Велиш? :D Ајде собери овде колку сум извлекол во недела дена, од 24.10 до 30.10, и тоа само на една картичка.

Прегледај го приврзокот 106906[DOUBLEPOST=1415994607][/DOUBLEPOST]

Не сум јас крив што си ти само уште едно глупо дете. :)
ni jas ne sum kriva so si tolku grd surat ovde ne te znat poketo zato pufki mu prodavas klaj slika od tebe da te vidat site kakov surat si, ustvari ne klavaj eden nema da se svrti na forumot ke gi uplasis site

А на нетелер може ли да се извади картичка за на банкомат или и таму е само за ЕУ земјите (за кај нас мора да имаш вип статус) ?

А на нетелер може ли да се извади картичка за на банкомат или и таму е само за ЕУ земјите (за кај нас мора да имаш вип статус) ?

На Нетелер секој може да извади картичка. Имам и од Нетелер картичка, ама ретко ја користам, затоа што се кладам со повеќе идентитети, а тие сите ми се поврзани преку Скрил мрежа.[DOUBLEPOST=1415994994][/DOUBLEPOST]
ni jas ne sum kriva so si tolku grd surat ovde ne te znat poketo zato pufki mu prodavas klaj slika od tebe da te vidat site kakov surat si, ustvari ne klavaj eden nema da se svrti na forumot ke gi uplasis site

:facepalm:

Ти си поглуп од што си мислев, а мислев дека си многу глуп.

@Carla Suarez Navaro Дај предлог за некој поагресивен ММ.

Поагресивни се само ММ со прогресија. Еве вака на пример. Потребна ти е банка од 2462,87 нешта, евра, денари, кукулички, било што. Секогаш се обидуваш да собереш три коефициент. Првата уплата ти е 50 нешта. Ако промашиш, следната уплата ти е претходната по 1.50. Имаш осум такви обиди. Ако не затвориш 3 коефициент од 8 обиди, ја губиш банката. Во моментот кога ќе затвориш, целата банка расте за 1.04 проценти. Тој три коефициент се разбира дека не мораш наеднаш да го направиш. Кога ќе ти порасне банката за 1.04 проценти, првата уплата ти е исто по 1.04.

Со 36 успешно затварања банката ќе ти порасне четири пати. :)

Ова е турбо ризичен ММ, а служи за на препад да направиш посолидна банка за кладење. Долгорочно многу тешко дека ќе функционира.

Pazi imal solidni primanja od kladilnicite ... imas voski ti nisto drugo
Ставро од кладилница месечно вади повеќе него што ни вадат мајките и татковците од плата. Не скокајте кога не знаете, башка сто пати скриншот ви стави.

Ставро од кладилница месечно вади повеќе него што ни вадат мајките и татковците од плата. Не скокајте кога не знаете, башка сто пати скриншот ви стави.

Џабе бе Фросе, со инка не се турва... :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom