Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
е што ако има 3000евра што треба да прави ?

Јас на нет моментално имам околу 26 000 евра, со тоа што многу повлеков последните 3 месеци. :) Кој не ми верува, може да се клади со мене. :X3:

Браво :cuc: Стварно кога ќе видам така некој мило ми е,
само овие нашиве ѓубриња некои проблеми да не ти прават.

Еве уште еден принт скрин од друг Бетфер акаунт, бидејќи на форумот имам многу деца кои во ништо не веруваат. Овие пари се направени од почетни 300 евра. Тука правам еден експеримент, одам ал ин на минимални коефициенти.

BF 2.jpg

е што ако има 3000евра што треба да прави ?
Па дефинитивно не мора да докажува како јак лик.

Чисто за споредба ја во ниедно интервју не сум видел познат богат македонец да се фали како другите не ги бива а него го бива пошто имал пари.

Пошто нели лесно е да пишеш дека имаш пари на анонимен форум.

Друже ти немаш друга работа сто посто... мислам на вистинска работа, цел ден со ова се бавташ така? По колку часа на ден ти гинат за се комплет што е поврзано со обложување(вклучително дремење на кајгана :P )

Па дефинитивно не мора да докажува како јак лик.

Чисто за споредба ја во ниедно интервју не сум видел познат богат македонец да се фали како другите не ги бива а него го бива пошто имал пари.

Пошто нели лесно е да пишеш дека имаш пари на анонимен форум.

Не бе дете, не се докажувам јас на никого. Само сакам да ви објаснам овде дека се кладите на потполно погрешен, непрофитабилен начин, и дека постои друг, многу подобар. Инаку, далеку сум од некој вистински богат човек. Имам солидни примања од кладилниците, но не сум богат.[DOUBLEPOST=1415992141][/DOUBLEPOST]
Друже ти немаш друга работа сто посто... мислам на вистинска работа, цел ден со ова се бавташ така? По колку часа на ден ти гинат за се комплет што е поврзано со обложување(вклучително дремење на кајгана :P )

Јас немам ниту еден работен саат настрана од кладењето. По цел ден висам на нет, тоа е точно, но од никого не зависам. Ако не ми се работи денес, нема ништо да работам.

Еве уште еден принт скрин од друг Бетфер акаунт, бидејќи на форумот имам многу деца кои во ништо не веруваат. Овие пари се направени од почетни 300 евра. Тука правам еден експеримент, одам ал ин на минимални коефициенти.

Прегледај го приврзокот 106905
па пушти 10 евра навам да го ебем

Не бе дете, не се докажувам јас на никого. Само сакам да ви објаснам овде дека се кладите на потполно погрешен, непрофитабилен начин, и дека постои друг, многу подобар. Инаку, далеку сум од некој вистински богат човек. Имам солидни примања од кладилниците, но не сум богат.

Баш ме интересира како си почнал со ова со колку пари и кој е твојот начин на кладење,како си дошол до овие пари..

Ако е толку успешно да почнеме и ние :)

Баш ме интересира како си почнал со ова со колку пари и кој е твојот начин на кладење,како си дошол до овие пари..

Ако е толку успешно да почнеме и ние :)

Прво и основно правило, САМО сингл, и тоа на највисокиот можен коефициент. Мора да одвоиш пари кои ќе ти бидат банка за кладење, и кои не ги користиш за ништо друго. Нашите кладилници веднаш заборави ги, оние 10% данок се непремостлива препрека за да направиш сериозен профит. Јас користам и мои типови, најчесто за тенис, плус купувам типови. Не е возможно квалитетно да пратиш многу лиги и спортови.

Моментално најголемите уплати ми се на коњски трки. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom