- Член од
- 2 јануари 2011
- Мислења
- 1.573
- Поени од реакции
- 1.043
е што ако има 3000евра што треба да прави ?Луѓе што прават 3000 евра од спортска и сеуште се замараат со ликови на форум или лажат за парите или имаат многу тажен живот.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
е што ако има 3000евра што треба да прави ?Луѓе што прават 3000 евра од спортска и сеуште се замараат со ликови на форум или лажат за парите или имаат многу тажен живот.
Туку, баталете ме мене, што е сега следно за кладење?![]()
е што ако има 3000евра што треба да прави ?
Кажи му кога те падна Бенфика-Брага 1+ каде заврши 0-0 со два промашени пенали и трилијади зицери![]()
@Carla Suarez Navaro нели не играш утакмици со мали коефициенти (коефициенти што не вредат) во случајов 1+ гола ?
Нанси 2ка кошаркаТуку, баталете ме мене, што е сега следно за кладење?![]()
Па дефинитивно не мора да докажува како јак лик.е што ако има 3000евра што треба да прави ?
Па дефинитивно не мора да докажува како јак лик.
Чисто за споредба ја во ниедно интервју не сум видел познат богат македонец да се фали како другите не ги бива а него го бива пошто имал пари.
Пошто нели лесно е да пишеш дека имаш пари на анонимен форум.
Друже ти немаш друга работа сто посто... мислам на вистинска работа, цел ден со ова се бавташ така? По колку часа на ден ти гинат за се комплет што е поврзано со обложување(вклучително дремење на кајгана)
па пушти 10 евра навам да го ебемЕве уште еден принт скрин од друг Бетфер акаунт, бидејќи на форумот имам многу деца кои во ништо не веруваат. Овие пари се направени од почетни 300 евра. Тука правам еден експеримент, одам ал ин на минимални коефициенти.
Прегледај го приврзокот 106905
Не бе дете, не се докажувам јас на никого. Само сакам да ви објаснам овде дека се кладите на потполно погрешен, непрофитабилен начин, и дека постои друг, многу подобар. Инаку, далеку сум од некој вистински богат човек. Имам солидни примања од кладилниците, но не сум богат.
Баш ме интересира како си почнал со ова со колку пари и кој е твојот начин на кладење,како си дошол до овие пари..
Ако е толку успешно да почнеме и ние![]()