Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека не сум на вистинско место но ако барем некој можеби ке се сети дека му ги полни џебовите на кладилниците, а ти продолжи со полнење греота се кладилниците сиромаштија голема ги фати...

Ти ми си хит на денот. Ќе направиш многу пари на ПТЦ сајт...

:pos:

Полска на сите тикети ја имам ... 2 , т22+ , 2+ цела утакмица .. тие 0-0 заспаја ..

Ви нудам сигурна заработка. Барам двајца сериозни колеги, се работи за соработка во ПТЦ страна. И онака вложувате пари по кладилниците. Ако вложите во овој начин на работа сигурно ке го добиете голема добивка. За повеќе инфо испратете ми порака па да ви објаснам за што точно се работи. Благодарам за соработката!
Oвие ''тракториве'' или шо се на аватаров твој шо си сликан со нив со кликање ги купи да знам пошо од стално сум сакал багер да иам да си купам и јас

Во секој случај http://youtu.be/jAoIC8EAFKw ете линк од страната која овозможува со влог кој секојдневно одиме во кладилница да дојдете до солидни доларчиња кој сака нека повели нека се регистрира, а тракторите ако продолжи вака работата со страната како што даваат по 3000$ на ден секако зависи која група се наоѓаш, зошто да не купам како еден од овие мечки од 560HP :)

Во секој случај http://youtu.be/jAoIC8EAFKw ете линк од страната која овозможува со влог кој секојдневно одиме во кладилница да дојдете до солидни доларчиња кој сака нека повели нека се регистрира, а тракторите ако продолжи вака работата со страната како што даваат по 3000$ на ден секако зависи која група се наоѓаш, зошто да не купам како еден од овие мечки од 560HP :)

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

3000$ на ден.

Па зошто бараш партнери, ќе мора да делите по 1000$ на ден. :icon_lol:

:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

3000$ на ден.

Па зошто бараш партнери, ќе мора да делите по 1000$ на ден. :icon_lol:
Секој ке си заработува за себе, ти да си ќе му дајш на некој? несакам да бидам сам во ова сакам да има и други батина шо ке бидат задоволни :)

Секој ке си заработува за себе, ти да си ќе му дајш на некој? несакам да бидам сам во ова сакам да има и други батина шо ке бидат задоволни :)

Гледам дека си Битолчанец, па ќе ти откријам една тајна.

Кромберг Шуберт е твојата судбина.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom