- Член од
- 23 јуни 2008
- Мислења
- 9.265
- Поени од реакции
- 5.045
Magijo polska Gol magijaooaifowiafoawifoawifoawia
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Знам дека не сум на вистинско место но ако барем некој можеби ке се сети дека му ги полни џебовите на кладилниците, а ти продолжи со полнење греота се кладилниците сиромаштија голема ги фати...
Што е тоа ПТЦ?
Oвие ''тракториве'' или шо се на аватаров твој шо си сликан со нив со кликање ги купи да знам пошо од стално сум сакал багер да иам да си купам и јасВи нудам сигурна заработка. Барам двајца сериозни колеги, се работи за соработка во ПТЦ страна. И онака вложувате пари по кладилниците. Ако вложите во овој начин на работа сигурно ке го добиете голема добивка. За повеќе инфо испратете ми порака па да ви објаснам за што точно се работи. Благодарам за соработката!
Во секој случај http://youtu.be/jAoIC8EAFKw ете линк од страната која овозможува со влог кој секојдневно одиме во кладилница да дојдете до солидни доларчиња кој сака нека повели нека се регистрира, а тракторите ако продолжи вака работата со страната како што даваат по 3000$ на ден секако зависи која група се наоѓаш, зошто да не купам како еден од овие мечки од 560HP![]()
Ајде aјде тргнaПолска на сите тикети ја имам ... 2 , т22+ , 2+ цела утакмица .. тие 0-0 заспаја ..
Секој ке си заработува за себе, ти да си ќе му дајш на некој? несакам да бидам сам во ова сакам да има и други батина шо ке бидат задоволни
3000$ на ден.
Па зошто бараш партнери, ќе мора да делите по 1000$ на ден.![]()
Секој ке си заработува за себе, ти да си ќе му дајш на некој? несакам да бидам сам во ова сакам да има и други батина шо ке бидат задоволни![]()