Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Ма германија точен резултат 3-1 :pos::pos::pos::pos:

Германија Хенд 2 1,90
Германија ќе си игра курот со овие,ќе даде максимум 5-6

Грчка 1-1 3+ 2,15
Грциве после 3 кола имаат само 1 бод и сега е шансата да ги наполнат Фарскиве острови и да се качат погоре

С.Ирска дава гол 1,50

Ви нудам сигурна заработка. Барам двајца сериозни колеги, се работи за соработка во ПТЦ страна. И онака вложувате пари по кладилниците. Ако вложите во овој начин на работа сигурно ке го добиете голема добивка. За повеќе инфо испратете ми порака па да ви објаснам за што точно се работи. Благодарам за соработката!

Ви нудам сигурна заработка. Барам двајца сериозни колеги, се работи за соработка во ПТЦ страна. И онака вложувате пари по кладилниците. Ако вложите во овој начин на работа сигурно ке го добиете голема добивка. За повеќе инфо испратете ми порака па да ви објаснам за што точно се работи. Благодарам за соработката!

Не замарај во темава со птц глупости.

Daj odjebi bre coece

:pos::pos:

Не замарај во темава со птц глупости.
Знам дека не сум на вистинско место но ако барем некој можеби ке се сети дека му ги полни џебовите на кладилниците, а ти продолжи со полнење греота се кладилниците сиромаштија голема ги фати...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom