Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како стојат Оклахома оваа година ? Не ги пратам баш нешто многу па да прашам.

Искрено не знам што се случува со Бен, во Канзас имал 73/174 тројки во 37 игри (42%) четврти зад Треј Бурк, Калдвел-Поп и Реџи Булок. Во нба не се снаоѓа што е уште позагрижувачки тера во надолна насока. Ај шо е е очаен со тројкиве (освен од десен корнер може и 50% да е) али и од полудистанца прави глупости со неразумни табла-кош ситуации. Дефанзивно е ојачан пак ќе повторам али... имам чувство дека ќе заврши ко Фредет, мада вториов ја ни у мк лига не би го земал.Грубо кажано ова му е последна шанса на Бен со поголема минутажа, резултати се бараат одма, посебно коа им е лимитирана на Кингси таа позиција. Лани ај како руки сезона може да се замиже, али ипак промашуваше премногу отворени шутеви за 3ка, оваа година малце подобро но далеку од доволно за стартер. Има огромен талент и е потенцијал, но сеуште го нема потребниот мајдсет за у лигава.

Абе каков плејоф, тие уназад 3-4 години се смешка од екипа.Мене не ми е јасно, како можиш во 48 минути да примиш 130 коша? И тоа екипа која атакува на плејоф.
Скандалозно.

Абе каков плејоф, тие уназад 3-4 години се смешка од екипа.![]()
"I need my headband like the guy who left Cleveland Ohio and went to South Beach with his talents, screamed f*** you on the way out and winked with a smile. His whole game can eat a dick"
Мислев повеќе на играчите што ги имаат, Meкги, Фарид, Чендлер, Нејт, се некои петарди. Они ти секако дечиња од 6-7 години кога играат кошарка, си трчкараат по теренче, не оти знаат што прават.Е сега и ти ја претера. точно е дека не атакуваат на плејоф, реално и меѓу 2-3 најслаби би требало да бидат на западот, ама од минатата сезона им почнаа проблемите откако им заминаа Џорџ Карл и Андре Игуодала. Плус пола екипа со разни хронични повреди е.
А за 130 поени, тоа пред се е заради многу брзото темпо на натпреварот. Темпото менува и тоа како а нема никаква врска со одбраната. Плус и Портланд се растурија од тројки... Во секој случај Денвер се мачи во одбрана цела сезона, а игра брзо. Можно е да има и други вакви резултати во иднина.

И коментаторот после 0:26 влезе у ритам.
Мене не ми е јасно, како можиш во 48 минути да примиш 130 коша? И тоа екипа која атакува на плејоф.
Скандалозно.