Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

Коп, предпоставувам дека ти си тој шо пишува на некоја од страните за ЛФЦ за Думбиа!

:facepalm:

Ко прво...
article-2146066-1325AA07000005DC-425_468x461.jpg

Треба да се испита работата дали овој играч воопшто има 26 години.

Следното е....15 миљони за играч кој шо игра во Руска лига?
Тогаш тој играч според мене треба да е Екстра талент каде неговото име одскокнува од другите.

Думбиа јас го знам како вечен талент во ЦСКА...за кој ама баш никој од европските клубови не покажал интерес за да го донесе во своите редови што самото по себе повлекува сомнеж дека има проблем со него.

Не дека мене не ми се свиѓа играчов ама...далеку е 15 миљ реална цена за него.
Башка и сомнежот околу него и неговите години!

Џексон Мартинез е играч кој за влакно фалеше да дојде кај нас пред 2 години.
Тогаш трансферот пропадна поради несериозноста на неговиот агент после договорените услови помеѓу Ливерпул и клубот од Мексико (мислам дека таму играше)
Е тој играч би вредело да се донесе за сума не поголема од 25 миљ.

Иако мене желба ми е Џеко Дијаманту.
Мислам дека би бил одличен во тандем со Стариџ па и како единствен напаѓач!

@superstarpizza за нив секој играч е премија.

Думбиа ми е ист тип на играч како Вагнер Лав на времето,увек талент ама ништо повеќе од тоа.
15м е многу ама ќе мора пак да преплатиме пошто цел свет знае деак имаме дрва напаѓачи и ќе чекаат да искористат што е многу логично.
Не би имал нешто против трансферов само не мислам дека би смени нешто драстично кај нас. Просек .

Зимава се признаваат само класа трансфери, све друго што е и малце дискутабилно, еби му мајката.

@superstarpizza за нив секој играч е премија.

Думбиа ми е ист тип на играч како Вагнер Лав на времето,увек талент ама ништо повеќе од тоа.
15м е многу ама ќе мора пак да преплатиме пошто цел свет знае деак имаме дрва напаѓачи и ќе чекаат да искористат што е многу логично.
Не би имал нешто против трансферов само не мислам дека би смени нешто драстично кај нас. Просек .

Имаме просеци во екипата....имаме и играчи кои според мене се подобри од Думбиа.
Ако се донесуваат играчи .....под класата на Џексон Мартинез (мада и тоа е ниско) е се залудно потрошени пари!.

Инаку последните случувања се интересни.
Прво во една статија Џерард потроши некој збор за квалитетни засилувања , па потоа следуваше Роџерс.
Мислам дека тоа е заедничко делување, што според мене е добро.
Добро во смисол што Капитенот го подржува мислењето на Менаџерот.
Башка што сето тоа се поклопува со Навивачкото кукање по Мега Ѕвезда во Ливерпул!

Думбиа МОЖЕБИ ќе ни се погоди како играч...затоа што секој играч различно функционира во различна средина (примерот со Торес).
Проблемот е во тоа што ние немаме место за трошење на зборот можеби или веројатно во месец Јануари. Јас би рекол дека немаме место ниту на крајот од оваа сезона освен ако немаме некоја голема распродажба....Борини,Ламберт,Балотели,Алберто (Аспас го сметам за веќе заминат).
Нам во Јануари ни треба играч од кого одма може да планираме 10+ голови.

Еден од таквите е Дијамантот...бар според мене.

Едини играч што го гледам дека може да се донесе е МАРКО ФАКИНГ РОЈС .

15ти се на табела,ги продадоа играчите,пропаднаа пак како клуб. Клоп и Ројс се следни што ќе си одат.
Ако сакаме да бидеме ТОП тим тогаш мора да идеме по РОЈС,просто и едноставно.Такви играчи мењаат сезона/сезони. Верувам дека уште зимово ќе идеме на него. Не гледам друга опција.

Иначе

Роџерс/Венгер лаврс и реален фан без розеви наочари.
Браво топџии. Да имавме повеќе фанови како Клод друга песна ќе се пееше на Енфилд.

Коп, предпоставувам дека ти си тој шо пишува на некоја од страните за ЛФЦ за Думбиа!

:facepalm:

Ко прво...
article-2146066-1325AA07000005DC-425_468x461.jpg

Треба да се испита работата дали овој играч воопшто има 26 години.

Следното е....15 миљони за играч кој шо игра во Руска лига?
Тогаш тој играч според мене треба да е Екстра талент каде неговото име одскокнува од другите.

Думбиа јас го знам како вечен талент во ЦСКА...за кој ама баш никој од европските клубови не покажал интерес за да го донесе во своите редови што самото по себе повлекува сомнеж дека има проблем со него.

Не дека мене не ми се свиѓа играчов ама...далеку е 15 миљ реална цена за него.
Башка и сомнежот околу него и неговите години!

Џексон Мартинез е играч кој за влакно фалеше да дојде кај нас пред 2 години.
Тогаш трансферот пропадна поради несериозноста на неговиот агент после договорените услови помеѓу Ливерпул и клубот од Мексико (мислам дека таму играше)
Е тој играч би вредело да се донесе за сума не поголема од 25 миљ.

Иако мене желба ми е Џеко Дијаманту.
Мислам дека би бил одличен во тандем со Стариџ па и како единствен напаѓач!
http://www.express.co.uk/sport/football/533741/Chelsea-Everton-Newcastle-Seydou-Doumbia-CSKA-Moscow

@superstarpizza, го посочуваш Думбиа како играч кој игра во Руска лига што не е гаранција на успех дека ќе го биде и во ПЛ, а подолу во текстот го наведуваш Џексон Мартинез, кој тогаш растурал во Мексичка лига :facepalm:, јас незнам од кога Мексичката лига е подобар показател дека играчот стварно вреди на сметка на Руската, или еве нека биде и Португалската. Не велам не, и Мартинез ми е топ напаѓач исто како Думбиа, и и јас би го преферирал Мартинез пред Думбиа, ама за 15 милиони неможиш да најдиш подобар играч.

А инаку за тоа во Редс, да јас го напишав, пошто мора да бидат известени тие 6.500 луѓе кои ја следат страната, што се случува во клубот, кој се целите итн. Не се сите како нас да имаат време да проверуваат на интернет секој ден што се случува со Ливерпул. Редс не е како некои други страни кои имаат 100 лајка, и уште 1.000 лајка од луѓе од Алжир кои не ни разбираат што пишува на страната.

@superstarpizza, го посочуваш Думбиа како играч кој игра во Руска лига што не е гаранција на успех дека ќе го биде и во ПЛ, а подолу во текстот го наведуваш Џексон Мартинез, кој тогаш растурал во Мексичка лига :facepalm:, јас незнам од кога Мексичката лига е подобар показател дека играчот стварно вреди на сметка на Руската, или еве нека биде и Португалската. Не велам не, и Мартинез ми е топ напаѓач исто како Думбиа, и и јас би го преферирал Мартинез пред Думбиа, ама за 15 милиони неможиш да најдиш подобар играч.

А инаку за тоа во Редс, да јас го напишав, пошто мора да бидат известени тие 6.500 луѓе кои ја следат страната, што се случува во клубот, кој се целите итн. Не се сите како нас да имаат време да проверуваат на интернет секој ден што се случува со Ливерпул. Редс не е како некои други страни кои имаат 100 лајка, и уште 1.000 лајка од луѓе од Алжир кои не ни разбираат што пишува на страната.
Ок, го поштувам тоа шо си го напишал како информација.

Мартинез ние пред 2 години го баравме како играч на мексиканска лига.
Сега јас барам да се бара од португалска лига.
И да португалска лига е барем за двапати подобра од руската.
Тогаш кога ние го баравме од мексиканска лига имавме простор за она Можеби за кое во предходниот текст велам дека веќе го немаме.
Прочитај го постот малку пополека!

Ок, го поштувам тоа шо си го напишал како информација.

Мартинез ние пред 2 години го баравме како играч на мексиканска лига.
Сега јас барам да се бара од португалска лига.
И да португалска лига е барем за двапати подобра од руската.
Тогаш кога ние го баравме од мексиканска лига имавме простор за она Можеби за кое во предходниот текст велам дека веќе го немаме.
Прочитај го постот малку пополека!

Зошто мислиш така? Јас колку што гледам Русите се се подобри и подобри во Европските натпреварувања, имаат многу добри екипи, што не е случај со Португалските екипи. Еден Нани, појде во Португалија, играч на годината ќе го изгласаат уште во Декември.

Иначе

Роџерс/Венгер лаврс и реален фан без розеви наочари.
Браво топџии. Да имавме повеќе фанови како Клод друга песна ќе се пееше на Енфилд.
Клод трпи ваков Венгер веќе 10 години, а вие 2 месеци.

@Scouser88 слики од протестот, нешто?

Нема брат,замолчени сме :D
Камерманот повреден, неколку уапсени. Неможе да мрднеме .
[DOUBLEPOST=1415728858][/DOUBLEPOST]
Редс не е како некои други страни кои имаат 100 лајка, и уште 1.000 лајка од луѓе од Алжир кои не ни разбираат што пишува на страната.

Гледам уште ти е мука што те избркав од страната :love::love:

Последно уредено:
Нема брат,замолчени сме :D
Камерманот повреден, неколку уапсени. Неможе да мрднеме .
[DOUBLEPOST=1415728858][/DOUBLEPOST]

Гледам уште ти е мука што те избркав од страната :love::love:

Гледам си се препознал. Најс. Незнам зошто да ми е мака, кога после еден месец откако ти ме "избрка" станав админ во најпознатата страница на Ливерпул во Македонија, а и гледам откако ме "избрка" страницата ти е во голем подем...по 1 објава во ден имаш.

Зошто мислиш така? Јас колку што гледам Русите се се подобри и подобри во Европските натпреварувања, имаат многу добри екипи, што не е случај со Португалските екипи. Еден Нани, појде во Португалија, играч на годината ќе го изгласаат уште во Декември.
Коп не заебавај, Руската е далеку од Португалската.
Минатите 3,4 години еден куп таленти излегоа од таа лига, кажи кој играч излезе од таму?

Коп не заебавај, Руската е далеку од Португалската.
Минатите 3,4 години еден куп таленти излегоа од таа лига, кажи кој играч излезе од таму?

Во право си, ама не ми ја сфати поентата. Сакам да ти доловам дека колку што не е гаранција Португалската лига, толку не е ни Руската, пошто по мое во глобала лигата е таму поквалитетна, а овде има само 3 клуба (Порто, Бенфика, Спортинг).
А инаку дека повеќе таленти вадат од Португалската лига, тоа е факт.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom