Фан Клуб: Ливерпул

• Креатор на темата Креатор на темата Ливерпул
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100
Роџерс е криф
10426523_728545483889284_8538494270838067382_n.png

Не е Роџерс крив, ама мора да добие на самодоверба одбранава, а по се изгледа Брендан неможе да му ја даде. Мора да си бара дефанзивен тренер, бидејќи еве втора сезона по ред, одбранава ни е за нигде.

Не е Роџерс крив, ама мора да добие на самодоверба одбранава, а по се изгледа Брендан неможе да му ја даде. Мора да си бара дефанзивен тренер, бидејќи еве втора сезона по ред, одбранава ни е за нигде.
Kako be Tomi ne e Rodzo kriv koga jebeno sam izjavi deka ne mu treba defensive coach? Pa koj pravi sostav, taktika itn itn? Jas, ti? Peja988 ili Rodzo?

Divider is GOD & Rodzo Aut!!

Kako be Tomi ne e Rodzo kriv koga jebeno sam izjavi deka ne mu treba defensive coach? Pa koj pravi sostav, taktika itn itn? Jas, ti? Peja988 ili Rodzo?

Гледаш дека индиректно и јас го критикувам Брендан за ова. И јас велам дека треба да си најди дифензив коуч, а не со главата низ зид со Мајк Марш да се надева дека одбраната ќе се подобри.

Гледаш дека индиректно и јас го критикувам Брендан за ова. И јас велам дека треба да си најди дифензив коуч, а не со главата низ зид со Мајк Марш да се надева дека одбраната ќе се подобри.
Nov menadzer koj ne e inaet ili neka se oporavi u tikvata severnoirska ili ajt u saramzalino. Vaka ne ide. Kjor li e da vidi deka ne ide 3 godini odbranata i deka so Balo sam u napad nema golovi???

Кога игравме лани против Леверкузен во ЛШ и дома и на гости, Емре беше меѓу најлошите поединци. Андерсон и Клеверли го шетаа а требаше да ја штити дефанзивата. Но ете, фудбалер со мозок, знае да го искористи искуството и да се подобри и за една сезона да ја крене играта. И против Реал кога влезе одма ја смиривте играта и денес меѓу најдобрите на терен. За Балотели ќе се сложам со Вишко, што рече А Балотели спава. Се гледа дека џабе е кој и да му е тренер, ретардиран е едноставно и нема лек додека се понаша како да има 12 години.

Кога игравме лани против Леверкузен во ЛШ и дома и на гости, Емре беше меѓу најлошите поединци. Андерсон и Клеверли го шетаа а требаше да ја штити дефанзивата. Но ете, фудбалер со мозок, знае да го искористи искуството и да се подобри и за една сезона да ја крене играта. И против Реал кога влезе одма ја смиривте играта и денес меѓу најдобрите на терен. За Балотели ќе се сложам со Вишко, што рече А Балотели спава. Се гледа дека џабе е кој и да му е тренер, ретардиран е едноставно и нема лек додека се понаша како да има 12 години.
Njama spas dur onja mamlazon ne sfati deka ja eba utkata.
Mislam na Rodzo koj se digna u nebesa.
Chare? Komplet promena na taktika. Da igra na silata na igracite, a ne so taklabas u zvono.
Igraj na taktika soglasno tie so koi treba da igras, zaboravi na se drugo, play your stregth.
Ama....

јас мислам дека вреди да се проба со марсело биелса од марсеј за замена на роџо, сине брендане упрај се диезапами снема по аптекиве веќе

Го подржувам Балотели. Зошто? Човекот едноставно не сака/не се труди да биде подобар фудбалер, а искрено и јас да сум како него, би останал на ова ниво.
Значи неговата фамилија е осма по моќност/популарност во Италија, тој исто така е популарен, пари од сите страни, жени, дружење, пијанчење....е сега, додека Меси, Роналдо, Суарез, тренираат уште по 2-3 сати во денот за да станат подобри, тој ќе опали некоја. Сигурно и вечерва му е " многу тешко " ради поразов, па тагата ја дави во некоја дискотека.

Yes, it was a huge risk, but Rodgers is paid to take those risks. He is an intelligent man who understands consequences. He knew that fielding even his strongest side would probably have ended in defeat. The game therefore offered him the opportunity to send a message to those senior players who have fallen below the required standard.

Целата колумна од Гери Невил за Роџерс, ТУКА...

Yes, it was a huge risk, but Rodgers is paid to take those risks. He is an intelligent man who understands consequences. He knew that fielding even his strongest side would probably have ended in defeat. The game therefore offered him the opportunity to send a message to those senior players who have fallen below the required standard.

Ама ние не бевме во право ова кога го пишувавме....

Ама ние не бевме во право ова кога го пишувавме....

И даље не сте.

Кафеносачот го казнил Балотели :pos:
И Стерлинг беше казнет пошто ни е најдобар стрелец а не е Лалана или Ламберт. Мисли он голови ќе давал,клупа одма.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom