Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
@Stefan-kobe Види ги аргентинците од вчера вечерта :icon_lol:

Сите 5 1+1 искочија, сите 5 3+ а од нив 4 гг3+
Ко да ме читале тука ебаго.

Вакво коло е ретко само да се знае :D

a vo zlatna kopacka ima da igras aziski hendikep?
не сум информиран мислам дека нема, таму е само европски кој не го играм. На азиски (зависи кој) има шанса да си вратиш дел од уплатата ако погрешиш (за сингл е мн мн подобар и строго тој го играм)[DOUBLEPOST=1415708589][/DOUBLEPOST]
не сум информиран мислам дека нема, таму е само европски кој не го играм. На азиски (зависи кој) има шанса да си вратиш дел од уплатата ако погрешиш (за сингл е мн мн подобар и строго тој го играм)
http://www.betshoot.com/asian-handicap-betting/ еве ти објаснување

Ајде кој прати НБА мислење.
Не мислите дека Лејкерси се потценети Х2 и прилично сигурна?
исто Оклахома 2 и Сакраменто Х2

Ајде кој прати НБА мислење.
Не мислите дека Лејкерси се потценети Х2 и прилично сигурна?
исто Оклахома 2 и Сакраменто Х2
Лејкерс се трагедии сезонава, а против една од најдобрите дефанзивни екипи во лигата немаат многу шанси. Гасол или Рендолф се играат на плус поени, нема Лејкерс центри што може да ги чуваат овие двајца.[DOUBLEPOST=1415710248][/DOUBLEPOST]
@Stefan-kobe Види ги аргентинците од вчера вечерта :icon_lol:

Сите 5 1+1 искочија, сите 5 3+ а од нив 4 гг3+
Ко да ме читале тука ебаго.

Вакво коло е ретко само да се знае :D
Видов. Ја да ги пишам ќе видиш како ќе се укопаат. :D
Мада секако останува муабетот дека имаат големо валуе овие типови.

Азискиот е со Х?
Нели ако тепа тимот ''А'' ти се смета коеф за кец,а ако е Х ти се смета 1.00 коеф???
Така е , а кај европскиот ако заврши х ти се смета за недобитен типот .

• Ми се допаѓа
Reactions: AL.
Некој бајач нешо да препорачавте...
Иам едно ливче со Пинг Понг за сабајле уше тука ако нефатам и ке зеам народњаци ке играм со по 20 денари дури непочнат овие зимскиве спортој па ке се пробам и таму
Ако и ова не фатиш земи клади се на старцине што играат табла по паркчињанана, они често местат, могуче е да фатиш.

Башка сега излегоа пензиите ќе те исплатат одма.

Ако и ова не фатиш земи клади се на старцине што играат табла по паркчињанана, они често местат, могуче е да фатиш.

Башка сега излегоа пензиите ќе те исплатат одма.

Пинг понгот е најсигурна игра за кладење,ги играш сите кинези против оние што не се кинези и погодок :D....само што ги нема по додадотице иначе како локуми си влегваат кинеските фаворити

piy9d.jpg

со последните пари .. :вонзем:

Лејкерс се трагедии сезонава, а против една од најдобрите дефанзивни екипи во лигата немаат многу шанси. Гасол или Рендолф се играат на плус поени, нема Лејкерс центри што може да ги чуваат овие двајца.[DOUBLEPOST=1415710248][/DOUBLEPOST]
Видов. Ја да ги пишам ќе видиш како ќе се укопаат. :D
Мада секако останува муабетот дека имаат големо валуе овие типови.
Ми ги скрши филмот мислев Лејкерси ми се најсигурни [emoji1]

Зошто играте на овој начин не можам да сфатам... твои пари се како сакаш играј ама пак бе да играш 7 утакмици за да направиш 3 коефициент и ако те заебе да те заебе 1.10 квота е тоа не ми е јасно .. Како прво со последните пари никогаш не се игра во кладилница , да бев на твое место не би ги играл овие па макар и да имаат во тимовите по еден роналдо и меси за да дает гол ..
Денес си направив еден тикет од денес и утре 140 коеф со 60 денари 8600 носи .
Мареј - Раонич ми е 2 денес , нешто видов дека мареј имал повреда на грбот нешто а овој коњов е во форма сега ништо чудно да го истапша денес на мареј.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom