Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Порто влезе, изгледа и Рома ќе влези 2-0 е и јас неа ја чекам. Само да почекаме да не биди веч заокружио[DOUBLEPOST=1415566954][/DOUBLEPOST]3-0 Сега мислам дека можи да се заокружи. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1415567045][/DOUBLEPOST]Требаше да ги додадам Баерн 2 и т2, Реал 1 и 3+ и Јувентус 1 и т1 за повеќе пари ќе дојдеше :sneaky:
нека се множат.. а брат за тоа што „требаше“ не сме фер :Д кога ке фатиме, и после викаме ее ТРЕБАШЕ и оваа да ја пишам и оваа, и јас баш прееска шо си имав на план да ставам други не ги ставам и вака си велев.. арно е , стига е и толко.. можеби ако си ги пишал овие, можело е да не испадне ..
уживај

prvpat vo mojot zivot posle dolgo ,dolgo kladejne na kosarki gledam utakmica sho do 5 minuta ima samo 6 poeni t.e 3 kosha ,za jas da ne ja fatam + 151.5 .. a site drugi cetvrtini vo prosek po 40 kosha.. ,, ne znam kako da gi kolnam da pcujam ama mu posakuvam svee najloso sho mozit.. ne znam koj baksuz sum

vardar zeni + (1.90) ja fakjam
Valencija 151.5 - (1.90) ja fakjam
psg - 1 (1.70) (1:0 na poluvreme)
Roma - 1 (1.60)
Estudiantes 1 (2.0)

i na ovie prokleti http://www.rezultati.com/utakmica/j7MXzA1l/#detalji govna pagjam krvta da mu ja ebam

Убаво си реков Свонси Х1 за сите пари а не ги пишав...

нека се множат.. а брат за тоа што „требаше“ не сме фер :Д кога ке фатиме, и после викаме ее ТРЕБАШЕ и оваа да ја пишам и оваа, и јас баш прееска шо си имав на план да ставам други не ги ставам и вака си велев.. арно е , стига е и толко.. можеби ако си ги пишал овие, можело е да не испадне ..
уживај
Знам се заебавав. Намерно одбегнав уште утакмици баш заради тоа да не паднам од алчност. Ја научив лекцијата пред некое коло Ливерпул-Евертон кога играа.:D Веќе бев спремен 1х да ја пишам и покрај кецот веќе го имав ставено стилото х да тргнам и се премислив и оставив чист 1 за повеќе пари (мада ми беше и онака навивачки пошто сум за Ливерпул и како демек сатисфакција да ми биди ем чист 1 да фатам ем да тепа Ливерпул) и само таа ме поеба и тоа во 93та. Оттогаш и на јогурт дувам :icon_lol:

Се некако мислам дека Коринтијанс ќе биде прелаз утакмица..не знам зошто..

Па не е голем, околу 200 денари во минус ќе сум, а супер го почнав викендов али после утнав 5 тикети во низа и тоа е тоа. Затоа викам само за кикиритки ќе имам ак го повлечам :D
Ги подигна ли? Испаднаа и двете. :D

И сега ќе води ПСЖ до 80 минута и ќе го стави на Ибра 10 минути на крај колку да поигра малце и џабе ќе ми пропадне типот да даде гол , барем нека не игра ич ..

Ако ти е играно во Бетсити 1 коефициент ти се рачуна без разлика дали ќе даде до крај гол или не.

Ајде уште 1 гол у пичку матер,прееска ме заеба Удинезе 3+ 1-1пол,Лил 3+ 2-0пол и оваа ќе биде таква осеќам :mad:
ТОООООООО вадете го да ви го испушам :drk:се шалам не сум педер :ROFLMAO:

Мразам кога сум во право и кога во такви околности пак неможам да фатам,сега кога ќе играат пак во сабота ќе ги пишам да изгубат
мислам се работи за чиста случајност тоа у сабота шо губеле кога играле, ке влезат у ритам а и далеку од слаби се :)
слаба реализација имаат, денес пречка и статива и уште еден куп добри шанси пропуштија

мислам се работи за чиста случајност тоа у сабота шо губеле кога играле, ке влезат у ритам а и далеку од слаби се :)
слаба реализација имаат, денес пречка и статива и уште еден куп добри шанси пропуштија

Ама интересно е тоа што имаат 7 порази и баш сите 7 во сабота,ајде разбирам една,две три..ама седум?

otvorete fb na типови, Предлози, Анализи grupata da vidite kako se fakja sportska gi poremeti sportlife coeko, me mrzi da ja hostiram slikata od tel sum vlezen

Ама интересно е тоа што имаат 7 порази и баш сите 7 во сабота,ајде разбирам една,две три..ама седум?
80% германците утакмиците ги играат у сабота и сеа што уште 15 до крај ке ги губат?

80% германците утакмиците ги играат у сабота и сеа што уште 15 до крај ке ги губат?
Јас не реков дека ќе ги изгубат туку онака ќе се пробам,сепак нема смисла баш сите во сабота да ги изгубат а токму онаму каде што победија и изиграа нерешено ги играа во други денови освен сабота..плус во сабота секогаш на тапет најиграна скоро секое коло беше Дортмунд во ѓаолскиот термин 15 и 30 и на бапка сите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom