Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Некое искуство со изгубен тикет ,прееска го фрлив по грешка во контињер и немам намера да влегувам внатре:icon_lol: во Копачка уплатено

Да ти ебам подравката бе, 5 гола примија со ракометарка повеќе за 17 минути ... :facepalm:

Ријека секаде беше блокирана за 2/1 и ете нормално си води 2-0 џабе галами....

mn normalno vardar zeni ja imam + , - ke izlezi, da ja pisev - , + ke bese toa e taa moja srekja[DOUBLEPOST=1415558132][/DOUBLEPOST]
Ај бе нека ми каже некој,у живо ли да ги бранам или да ги пуштам пред почеток и со кој тип да ја бранам псж пошо за интер логично е 3+ да ја бранам
inter 3+, i psz 0-2 najsodvetno, ama sho e do mene ja ne gi cepkam ako e za da fatis ke vlezi ako ne jbg, ili ako vekje sakas na poluvreme pukaj gi

Последно уредено:
mn normalno vardar zeni ja imam + , - ke izlezi, da ja pisev - , + ke bese toa e taa moja srekja[DOUBLEPOST=1415558132][/DOUBLEPOST]
inter 3+, i psz 0-2 najsodvetno, ama sho e do mene ja ne gi cepkam ako e za da fatis ke vlezi ako ne jbg, ili ako vekje sakas na poluvreme pukaj gi

И ако му заврши 3 - 0 псж не ја одбранил

Некое искуство со изгубен тикет ,прееска го фрлив по грешка во контињер и немам намера да влегувам внатре:icon_lol: во Копачка уплатено
Ако е добитен, пробај да го пријавиш како изгубен.

Федерер 2-0
Атлетико ГГ3+

Уште овие 2 ги чекам за 4500 на 20 уплата. Многу убав ми се виде коефициентот за гг3+ дури 2,6 имаше. 1:1 точен резултат или НГ ама само 1,7 има. Федерер не знам дали ќе биде 2-0. Совет некој?

Федерер хендикеп сетови двојка 1,8
Атлетико 1:1 точен резултат 7,5

Федерер хендикеп сетови двојка 1,8
Атлетико НГ 1,65

НЕ не бива вака, многу ливчиња излегуваат

Последно уредено од модератор:
Те послушав за Лил,ја ставив 3+ на 4000 па ќе видиме

:place:

извини другар...
Не беше утакмица за на 4000 да се брка, имаше вредност да се проба ама ризично е француско :(
Штета а имаше шанси да влезе.

Вадење..
Локерен 2+цела
Рома т12+
Псж 2+цела

8000/18300

Ајде магариња мили мои :D

Ако искочи Антофагаста гг3+ ќе им го испушам на сите 22ца на терен што се.

Валенсија ме изеба и еве ја Рома сега уште во 10та минута дава гол. Ако тепа Рома ќе направам серија од 4 дена по една утакмица.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom