Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
inter 3+, i psz 0-2 najsodvetno, ama sho e do mene ja ne gi cepkam ako e za da fatis ke vlezi ako ne jbg, ili ako vekje sakas na poluvreme pukaj giАј бе нека ми каже некој,у живо ли да ги бранам или да ги пуштам пред почеток и со кој тип да ја бранам псж пошо за интер логично е 3+ да ја бранам
mn normalno vardar zeni ja imam + , - ke izlezi, da ja pisev - , + ke bese toa e taa moja srekja[DOUBLEPOST=1415558132][/DOUBLEPOST]
inter 3+, i psz 0-2 najsodvetno, ama sho e do mene ja ne gi cepkam ako e za da fatis ke vlezi ako ne jbg, ili ako vekje sakas na poluvreme pukaj gi
epa nemat drug nacin kako da ja brani, toa najmnogu mu odgovara, ama sto e do mene da ne jabrani ic.. ili da poceka na poluvremeИ ако му заврши 3 - 0 псж не ја одбранил
Ако е добитен, пробај да го пријавиш како изгубен.Некое искуство со изгубен тикет ,прееска го фрлив по грешка во контињер и немам намера да влегувам внатрево Копачка уплатено
Те послушав за Лил,ја ставив 3+ на 4000 па ќе видиме
Нешо ситно ..