Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Валенсија ме бутна и мене за 1400, а играв некое експерментално лифче со 2+ 3+ 4+ и ја имав 2+ и не влезе ... какви копани ејјј

Игра ли Ибра вечерва ?? го имам да даде гол ..[DOUBLEPOST=1415563194][/DOUBLEPOST]Офф бе на клупа бил ..ццц тешто за гол вечерва ..

Arsenal 2 Dava фатена
Celtic Dava фатена
Ajax Dava фатена
Wolfsburg Dava фатена
Salzburg 2+ фатена
Juventus 1 фатена
Roma 1 (1-0)
Porto 2+
ајде ајде ајдеее.. и на друго ја покрив Рома 2-3 гола на 500..
ајде , ова носи 4000 ако ги фатам и порто и рома !!
и ке има за тетоважа :icon_lol::icon_lol::свиркам:

Забележувате нешто во врска со Дортмунд?..случајно или не сите досегашни порази на Дортмунд се случуваа кога играа во Сабота,додека кога настапуваа во друг ден освен Сабота забележувале добар резултат..не знам ова дали има врска со фудбалската мафија и кладилниците но ништо чудно утре Дортмунд лесно да победи поради овој фактор...

Мразам кога сум во право и кога во такви околности пак неможам да фатам,сега кога ќе играат пак во сабота ќе ги пишам да изгубат

Друго што ќе искомбинирам
ПСВ т2
Арсенал гг3+
Легија гг3+
Паок 2-3
Диогсиор (или како и да се пишуваат унгарциве) гг3+

Ријека гг3+
Толука гг3+

@vidooq ете ги гг3+ ама пошто не ми иде у последно време џабе ги пишувам :D

све да си ебам самиот на себе каков идиот сум не ми се верува,
Антофагаста ја додавам на крај гг3+, на два тикети и ми ги ебе и двата за вкупна добивка од 18 500.

А што убаво си искомбинирав све од горе. Да ти ебам среќата последниве 2-3 недели. Еден гол ме дели секое коло од 20тина илјади.

И сега ќе води ПСЖ до 80 минута и ќе го стави на Ибра 10 минути на крај колку да поигра малце и џабе ќе ми пропадне типот да даде гол , барем нека не игра ич ..

Кај ќе води ПСЖ, само прашање на време е кога ќе примат гол.

Arsenal 2 Dava фатена
Celtic Dava фатена
Ajax Dava фатена
Wolfsburg Dava фатена
Salzburg 2+ фатена
Juventus 1 фатена
Roma 1 (1-0)
Porto 2+
ајде ајде ајдеее.. и на друго ја покрив Рома 2-3 гола на 500..
ајде , ова носи 4000 ако ги фатам и порто и рома !!
и ке има за тетоважа :icon_lol::icon_lol::свиркам:
Порто влезе, изгледа и Рома ќе влези 2-0 е и јас неа ја чекам. Само да почекаме да не биди веч заокружио[DOUBLEPOST=1415566954][/DOUBLEPOST]3-0 Сега мислам дека можи да се заокружи. :icon_lol:[DOUBLEPOST=1415567045][/DOUBLEPOST]Требаше да ги додадам Баерн 2 и т2, Реал 1 и 3+ и Јувентус 1 и т1 за повеќе пари ќе дојдеше :sneaky:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom