GreenRoot
^Зелен^
Хехе ќе влезам во минус ак го изгубам. Вака бар на 0 ќе сум. Ме дума ПСЖ - Марсеј многу, дан се распуцет...Не го повлекуви, биди маж!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хехе ќе влезам во минус ак го изгубам. Вака бар на 0 ќе сум. Ме дума ПСЖ - Марсеј многу, дан се распуцет...Не го повлекуви, биди маж!
GG 1000000000000%Го чекам уште федерер да победи и Марсеј - ПСЖ од 0-2. Реално е да влезат овие? Или да си го повлечам ливчето? Ако го повлечам пак сум во плус ќе заработам за кикиритки (250 денари)![]()
Ни го опали Арсенал на голови на сите м ? Overhyped утакмица...
Хехе ќе влезам во минус ак го изгубам. Вака бар на 0 ќе сум. Ме дума ПСЖ - Марсеј многу, дан се распуцет...
И двете ти се заебани.Хехе ќе влезам во минус ак го изгубам. Вака бар на 0 ќе сум. Ме дума ПСЖ - Марсеј многу, дан се распуцет...
Па не е голем, околу 200 денари во минус ќе сум, а супер го почнав викендов али после утнав 5 тикети во низа и тоа е тоа. Затоа викам само за кикиритки ќе имам ак го повлечамКолкав минус, ако голем повлечи си.
Наредниот викенд има држави, помалку пари на нивПа не е голем, околу 200 денари во минус ќе сум, а супер го почнав викендов али после утнав 5 тикети во низа и тоа е тоа. Затоа викам само за кикиритки ќе имам ак го повлечам![]()
ИстоооооАбе ајде од вреќа пуна со пички ја за кур ќе се фатам,у случајов Псв,рано ми била Ајакс арно ти е глуп еден.
Кретени на квадрат не знам што друго да кажам.Истооооо