Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Лацио вртете ја бе копиљаци дека вас ве најде од цела италианска лига...

Севиља да прими гол 1.9 ?
Фаворити се, али у четврток играа ЛЕ а на 1.3 коеф за конечен 1 не вреди ништо друго да се игра. Може и гг на 2.15 коеф (Спортлајф)
Честитки ако некој ме послуша и фати. Јас ја врзав со Цска Москва гг и 2те, сакав брзи пари

Абе остај тоа.. Ама глуп Лион цел викенд ми е зицер, а на тикет сум заборавил да го додадам. :confused:
Јас го ставив Лион, а Тотенхем во последен момент ми текна да го ставам. Веќе 3 утакници фатив али тоа е. :)

Реимс - Лил
гг3+ има 3.40
1+1 има 2.30

Ова ќе го пробам па што сака нека е, лани двете меѓу нив биле гг3+, сезонава се тапа ама мислам дека може да искочи.

Исто и Дортмунд вреди да се проба 2ка на 5.15 (или може и поголем да е на друго место).
Лани ги победија кога Дортмунд беа каде каде посолидни, сезонава Менхенгладбах се цврста екипа со само 5 примени голови. И х2 не е лошо на 2.25

И Ријека ќе ја пробам 2-1 на ситно

Друго што ќе искомбинирам
ПСВ т2
Арсенал гг3+
Легија гг3+
Паок 2-3
Диогсиор (или како и да се пишуваат унгарциве) гг3+
Ријека гг3+
Толука гг3+

@vidooq ете ги гг3+ ама пошто не ми иде у последно време џабе ги пишувам :D
Те послушав за Лил,ја ставив 3+ на 4000 па ќе видиме

Oд oвие Јaгиелoнa немa пoмaфијaшки и пoпревaрaнтски тим. Некoј стрaшнo пaри прaи у клaдилницa нa нивните игри. Сaмo прaтете ги, ќе свaтите зaштo ви збoрaм.

Како може да бирам вака утакмици, се погодувам ама сум ги лупнал глупите Динамо Загреб незнам ни сам зошто, на друго ливче ја чекам само Твенте 1+1 1+2, 4 гола во прво ни еден во второ, да ја ставев 3+ 0 - 0 ќе завршеше, вчера 4 ливчиња само една, едно фатив за да сум 300 ден у плус, од сеа ке играм обратно од тоа што мислам.

Уплаќам ја гледам псв се враќам ја додавам и сега губат хаха :D

Meне не ми е јасно зошто ПСВ има дури 1,70 за победа против факинг Хераклес, кои имаат 9 порази од 11 утакмици. Планирам да ја врзам со тие што ќе ми останаа ако тепаше Селта денес - Јуве, Рома, Лион и Волфсбург. Сепак, не сум баш при пари па ќе мора да додадам уште некоја да дигнам коефициент. Се мислам една од Валенсија и Атлетико, мада и двете ми се сигурни некако...и Ријека, имаат 1,45 а мислам дека треба да тепаат. :)
Еве го Јуве си влезе, Лион си влезе, Влофсбург си влезе.. ќе ми останеше само Рома. А денеска ќе ме соборат ПСВ, уствари eee еве израмниле сеа, па ајде ваљда ќе ја обрнат во второ. И јас глупак играј си ги ГГ и да не ти чуе... xD

Го чекам уште федерер да победи и Марсеј - ПСЖ од 0-2. Реално е да влезат овие? Или да си го повлечам ливчето? Ако го повлечам пак сум во плус ќе заработам за кикиритки (250 денари) :D

Го чекам уште федерер да победи и Марсеј - ПСЖ од 0-2. Реално е да влезат овие? Или да си го повлечам ливчето? Ако го повлечам пак сум во плус ќе заработам за кикиритки (250 денари) :D
Не го повлекуви, биди маж!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom