!!!!!!!!!!!ATP World Tour Finals, London | 09 -16 ноември, 2014 |

• Креатор на темата Креатор на темата Red John
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
B13ODtZIYAAeKk7.jpg

cilic, nole, raonic, klasicen trejdmark za balkanski surat, gi gleas i znaes od kaj se, ili od kade imaat poteklo.

Овој Мареј џабе зафаќа место на завршниот турнир, џабе, ебате тоа флегмата голема.

Пишав вчера у темана Кладилница, Нишикори тренираше агресивни ритерни на втор сервис. А вториот сервис на Мареј е на ВТА ниво, пресмешен... Одличен настап на Кеи и заслужена победа, со што мислам дека си ги отвара на големо шансите за влез во 1/2 финалето. Мислам дека ќе го тепа Раониќ, а со Федерер и да изгуби не е страшно.
Мареј ко по обичај мртвило, некако ко без душа играше. Изненадувачки за мене, затоа што е на домашен терен...

па нормално без душа кога изигра 100 меча за месец дена.. а и најсилното оружје дефанзивата не му беше на високо ниво..

Федерер му одржа класична лекција по тенис на Раониќ 2:0 6:1 7:6 беше малце густо на 5:6 за раониќ во вториот имаше раониќ сет топка ама во тајбрекот го збриша со 7:0

Revenge is dish best served во два сета. То е на малце побрзо ко ќе се игра.

жими се ќе му земам гејм на Милош на мој сервис, само на бекхенд да му гурам и тоа е тоа, два винера имаше само..

Сервер губи тај брејк со 7-0 :pos::pos::pos: :LOL:
Иначе Федерер денес ја доби 10-та јубилејна награда за фер плеј, именувана по неговиот тренер. А во денот кога ја доби наградата го гаѓаше Раониќ на мрежа директно во телото и притоа не се извини ама се издра јако cmooooooooooon. :pos: (y)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom